Ξεκαρδιστικοί Φώτης Σεργουλόπουλος – Τζένη Μελιτά «αναβίωσαν» το Χρυσό Κουφέτο: «Έχω μία γραμμή για την κοπέλα, ενδιαφέρομαι»

Χρυσό Κουφέτο

"Θυμάμαι είχαν και κάτι μπάλες και καθόντουσαν και έκαναν γυμναστική".

Ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο με άρωμα 90’s χάρισαν στους τηλεθεατές ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά το πρωί της Παρασκευής (12/1). Οι δύο παρουσιαστές κατά τη διάρκεια της στήλης «Μία σου και μία μου» αναπαρέστησαν στιγμές και ατάκες από την εκπομπή «Χρυσό Κουφέτο», που παρουσίαζε η Αννίτα Πάνια (1995-98).

«Γεια σας, Ελισάβετ, με τι ασχολείστε; Πόσο χρονών είστε; Έχετε δεσμό;», ρώτησε η Τζένη Μελιτά στην ενδυματολόγο της εκπομπής. «Μα τι είναι αυτά που ρωτάς κατευθείαν; Ρε Τζένη, για όνομα του Θεού», σχολίασε χαριτολογώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ξέρεις τι μου θυμίζει αυτό τώρα το «έχετε δεσμό;» και το «πόσο χρονών είστε;», σχολίασε η παρουσιάστρια ξεσπώντας σε γέλια, με τον συνεργάτη της να της απαντά με νόημα: «Ξέρω, να βγάλουμε μία γραμμούλα. Έχουμε μία γραμμούλα για την κοπέλα».

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ελισάβετ, ενδιαφέρομαι, πού μένεις;»

Ελισάβετ: «Μένω στο Μενίδι»

Τζένη Μελιτά: «Τι ζητάς από έναν σύντροφο;»

Ελισάβετ: «Να μην μένει στο Μενίδι»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δώσε τηλεφωνάκι στο κοντρόλ. Έχω αφήσει το τηλέφωνό μου στο κοντρόλ»

«Να σου πω, θυμάμαι είχαν και κάτι μπάλες και καθόντουσαν και έκαναν γυμναστική. Μήπως τα κορίτσια μας να κάνουν και γυμναστική;», ρώτησε με χιούμορ αμέσως μετά η Τζένη Μελιτά.

«Με την Εβίτα Ηλιοπούλου. Αχ, τι ωραία που μου τα θύμισες αυτά!», είπε κλείνοντας την ξεκαρδιστική παρένθεση ο Φώτης Σεργουλόπουλος.