Ξέφυγε στη Φάρμα ο Κουτσαβάκης – «Θα σας γ@μησ@ όλους»

Φάρμα

Έξαλλη η Αγγελική Ηλιάδη με τις εκφράσεις στη "Φάρμα"!

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προχώρησε στη Φάρμα του Σαββάτου ο Κουτσαβάκης προς του συμπαίκτες του με αποτέλεσμα κάποιοι να αντιδράσουν. Όπως η Αγγελική Ηλιάδη, που διευκρίνισε ότι δεν ανέχεται να της μιλάει κανείς με υποτιμητικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονταν συγκεντρωμένοι, ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου δήλωσε σε έντονο ύφος πως «στην περίπτωση που κάποιος δεν ψηφίσει εκείνον, όταν θα είμαι αρχηγός μετά γιατί θα πάει αλλού μετά το έργο… Γιατί άμα φύγει η Νάιρα, πάλι εγώ θα είμαι αρχηγός και θα σας γ@μησ@ μετά όλους! Θα τα μ@μησ@ μετά όλα εδώ πέρα»

«Κωνσταντίνε, εμένα μην μου μιλάς έτσι! Εντάξει; Εμένα δεν μου αρέσει να μου μιλάνε έτσι! Εντάξει; Και δώσε την πέτρα όπου θέλεις! Εμένα δεν θα μου ξαναμιλήσεις έτσι. Μπορείς να γ@μήσ@ς όποιον θέλεις, αλλά εμένα δεν θα μου ξαναμιλήσεις έτσι.

«Δεν το λέω για σένα… Εντάξει, συγνώμη. Συγνώμη. Έχεις δίκιος» αποκρίθηκε αμέσως ο Κουτσαβάκης. «Αυτή την εβδομάδα θέλω να κάνω εντυπωσιακή την αρχηγία μου, να υπάρχει μια τρέλα» είχε προδώσει νωρίτερα στη Φάρμα ο Κουτσαβάκης και μάλλον βάλθηκε να το κάνει πράξη…