Ξανθή Τζερεφού: Τα περιστατικά στο σπίτι του GNTM που δεν “έπιασαν” οι κάμερες…

Ξανθή Τζερεφού

«Αν έχεις έναν κακό χαρακτήρα, αυτός θα βγει. Αν είπες κάτι καλό, αυτό θα βγει, δεν γίνεται να σου κόψουν και να σου ράψουν πράγματα».

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη η Ξανθή Τζερεφού, η οποία μίλησε και για τη δική της εμπειρία στο GNTM. Αναφέρθηκε στο καλό που της έκανε το παιχνίδι και πλέον είναι αρκετά αναγνωρίσιμη, ενώ τόνισε πως είχαν γίνει περιστατικά μέσα στο σπίτι που δεν τα “πήραν” οι κάμερες.

«Σίγουρα με ξέρει πολύ περισσότερος κόσμος, με ξέρουν καλύτερα οι πελάτες στις δουλειές, οπότε μπορεί να με κλείσουν χωρίς να περάσω κάστινγκ, όχι ότι δεν περνάω, περνάω. Είχαν γίνει διάφορα πράγματα στο σπίτι του GNTM που δεν τα έδειξαν ποτέ γιατί δεν υπήρχαν εκείνη τη στιγμή κάμερες.

Υπήρχαν σχόλια, αλλά δεν έκατσα να ασχοληθώ. Εγώ ότι είπα αυτό βγήκε. Αν έχεις έναν κακό χαρακτήρα, αυτός θα βγει. Αν είπες κάτι καλό, αυτό θα βγει, δεν γίνεται να σου κόψουν και να σου ράψουν πράγματα.

Κάποιες θεώρησαν πως το να είσαι λίγο “Σκύλα” θα μετρήσει παραπάνω στο τηλεοπτικό κοινό. Θίχτηκα με την κοπέλα που είπε σε οντισιόν ότι πήρε κιλά και δεν ήθελε να πάει έτσι.

Γιατί να μη μιλήσω με τη Μέγκι; Σε όλα τα κορίτσια θα μιλούσα, είναι φοβερή αγένεια να μη μιλήσεις», είπε η Ξανθή Τζερεφού.