Ξανθή Τζερεφού: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο GNTM ήταν…»

Ξανθή Τζερεφού

"Με την Μέγκι και την Ερμίδου θα βγαίναμε για καφέ και δεν θα είχαμε τίποτα να συζητήσουμε".

Την Ξανθή Τζερεφού από το Greece’s Next Top Model συνάντησε η Μαίρη Αρώνη και η παίκτρια του GNTM εξομολογήθηκε στο Πρωινό για όλα όσα έγιναν στο reality μόδας:

«Ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά όταν προσβάλλεις τον άλλον δεν είναι κάτι ωραίο. Κάνεις υπομονή, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βγεις να πεις αυτό που σου συμβαίνει. Ήθελα να αποχωρήσω γιατί μέσα σε όλο αυτό ένιωθα ότι μέσα από αυτό αλλοιωνόμουν. Αυτό το ξεκατίνιασμα που γινόταν τις τελευταίες μέρες δεν το κάνω κι επειδή απείχε από τον κόσμο του μόντελινγκ, ήθελα να φύγω. Εντάξει, ήταν και η υγεία μου.

Πολλά κορίτσια δεν με συμπάθησαν. Η Ειρήνη μού έκανε πολύ έντονη επίθεση. Δεν με πολυχώνευε, αλλά τι να κάνω. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω μαζί της. Δεν είναι ένας άνθρωπος που θα βγω μαζί της για καφέ να τα πούμε σαν φίλες. Θεωρώ ότι και η Εύη και η Μικαέλα επηρεάζονταν από την Μέγκι.

Δεν περίμενα να ζητήσει η Μικαέλα συγγνώμη από την Αμανατίδου γιατί όλα αυτά που έλεγε τα πίστευε πραγματικά. Δεν θεωρώ ότι είχε επηρεαστεί τόσο πολύ από τη Μέγκι και έχει αλλοιωθεί όλη η εικόνα αυτή. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν οι επιθέσεις που δεχόμουν, ότι δεν αξίζω να είμαι στο παιχνίδι και ότι είχα ευνοϊκή κριτική και ότι μπορεί να μην άξιζα μια θέση εκεί. Δεν ήταν σε θέση εκείνες να με κρίνουν. Με την Μέγκι και την Ερμίδου θα βγαίναμε για καφέ και δεν θα είχαμε τίποτα να συζητήσουμε».

Διαβάστε όλα τα νέα για το GNTM εδώ…