Ξανθή Τζερεφού – Η άγνωστη σχέση της με τον Θέμη από το Big Brother

Ξανθή Τζερεφού

"Σίγουρα είδαμε κορίτσια που δεν είχαν τις προδιαγραφές και με την προσθήκη των αγοριών λες κυκλοφορούν ανάμεσά μας αυτά τα παιδιά;" απόρησε η Ξανθή Τζερεφού

Στο «Ευτυχείτε» μίλησε η πρώην παίκτρια του GNTM Ξανθή Τζερεφού η οποία είπε την άποψή της για το πως βλέπει φέτος το ριάλιτι μοντέλων αλλά και για την άγνωστη φιλία της με τον Θέμη Κανέλλο από το Big Brother.

Η ίδια ανέφερε για τον φετινό κύκλο του GNTM: «Σίγουρα είδαμε κορίτσια που δεν είχαν τις προδιαγραφές και με την προσθήκη των αγοριών λες κυκλοφορούν ανάμεσά μας αυτά τα παιδιά; Πού είναι κι εγώ δεν τα έχω δει; Την Ζενεβιέβ την λατρεύω, είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα άνετα να κάνω παρέα».

Τί είπε για την φιλία της με τον Θέμη; «Είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Ταιριάζουμε στο κομμάτι ότι δεν κάτσει να μαλώσει και να χαλάσει τη ζαχαρένια του. Τώρα σαν ριάλιτι είναι κάτι που δεν θα επέλεγα να πάω εγώ. Δεν είναι του τύπου μου, είναι της ίντριγκας. Με την οικογένειά του είναι πολύ normal, όπως εγώ δεν μου αρέσει να μιλώ για την οικογένειά μου δεν μιλάει ούτε ο Θέμης. Μπορώ να σου πω ότι έχει πάρα πολλούς καλούς φίλους που τον στηρίζουν.»

Για το περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη είπε: «Αρσενικά υπάρχουν πολλά, άνδρες όμως λίγοι. Τουλάχιστον δείξε σεβασμό κι αυτό που είδαμε ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο. Τώρα να βγει να κουκουλώσει τι; Δέξου το και τέλος.»