Ξαφνιάζει ο Ιωάννης Μελισσανίδης: «Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν θα ταξίδευα για την Ατλάντα»

Ιωάννης Μελισσανίδης

"Άλλο όνομα είχε δηλωθεί ενώ είχα κερδίσει εγώ την πρόκριση. Τους είπα όμως θα σας φάω το λαρύγγι, λέει χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Με εξομολογητική διάθεση και με αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν θα βρεθεί ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τον Τάσο Τρύφωνος , ο χρυσός ολυμπιονίκης της Ατλάντα, Ιωάννης Μελισσανίδης. Στη συνέντευξη που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή στον ALPHA Κύπρου, ο νεαρότερος Έλληνας ολυμπιονίκης αποκαλύπτει ότι κάποιοι προσπάθησαν να τον «κόψουν» από την ελληνική ολυμπιακή ομάδα στη χρυσή ολυμπιάδα του 1996.

«Σε πληροφορώ ότι για την Ολυμπιάδα της Ατλάντα,  μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχε δηλωθεί το όνομα μου. Άλλο όνομα είχε δηλωθεί ενώ είχα κερδίσει εγώ την πρόκριση. Τους είπα όμως «θα σας φάω το λαρύγγι».

Σε σχέση με όσα ακούστηκαν για τις συμπεριφορές και τις παρενοχλήσεις στο χώρο του αθλητισμού, ο Ιωάννης Μελισσανίδης δηλώνει: «παλιά λέγανε ότι μέχρι και ξύλο πρέπει να φας στην προπόνηση για να αποδώσεις. Εγώ δεν έχω φάει ξύλο, η προπόνηση γινόταν με πολλή αυστηρότητα και φέραμε πάλι αποτέλεσμα». Σε σχέση με το bullying αποκαλύπτει ότι δέχτηκε αρκετά για το σεξουαλικό του προσανατολισμό, για το άθλημα που έκανε αλλά και για άλλους λόγους αλλά όπως λέει: «απαντούσα με bullying γιατί έπρεπε να αμυνθώ».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Ιωάννης Μελισσανίδης δηλώνει: «έχω ερωτευτεί πολύ και με έχουν ερωτευτεί πολύ».