Ξάφνιασε η Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε και εμένα»

Μαρία Ιωαννίδου

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή», λέει η Μαρία Ιωαννίδου.

Στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” βγήκε με τηλεφωνική σύνδεση η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκαλύπτοντας πως της την έπεσε κάποτε, απλά δεν την είχε πιέσει.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει φυλακή. Θέλω όμως να τον ακούσω, κάτι θα έχει να πει. Ο Πέτρος που γνώρισα εγώ πριν από 20 χρόνια στο σίριαλ “Δροσουλίτες”, δεν ήταν αυτός. Έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή. Χάνουμε τον πιο σπουδαίο ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω για τη γυναίκα του και το παιδί του. Δεν φταίει το θέατρο επειδή βρέθηκαν 3-4 διεστραμμένοι. Φυσικά και συμπαρίσταμαι στις κοπέλες και είμαι μαζί τους», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε και εμένα. Δεν μιλάω για φλερτ. Το λέω κομψά, απλά δεν με πίεσε. Ελένη μου, εμένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε τώρα; Αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση», είπε στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου αφήνοντας άφωνους όλους στο πάνελ.

«Συμπαραστέκομαι στα κορίτσια. Τελείωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά εγώ δεν μπορώ να χαρώ. Ο Πέτρος “πέθανε”, τελείωσε, τι άλλο θέλετε;», είπε επίσης η Μαρία Ιωαννίδου.