Κρυσταλλία για πασίγνωστη τραγουδίστρια: «Μου μίλησε χυδαία, υποτιμητικά, σεξιστικά»

Κρυσταλλία

Δείτε όλα όσα είπε η Κρυσταλλία.

Στο Love it και τη Μάρτζυ Λαζάρου έδωσε συνέντευξη η Κρυσταλλία, η οποία μίλησε και για τα σεξιστικά σχόλια που της έκανε πασίγνωστη τραγουδίστρια.

“Είναι αυτό που δεν βρίσκεις τα λόγια… Θα τον πούμε Νικηφόρο – Ιωάννη. Το Νικηφόρος είναι κάτι συμβολικό και επειδή αρέσει και στους δυο μας και το Ιωάννης είναι προς τιμήν του μπαμπά του Δημήτρη που δεν είναι πια μαζί μας και τον αγαπάμε πολύ…. Το μωράκι μας ήρθε αμέσως, το θέλαμε πάρα πολύ αλλά εγώ ήμουν και λίγο στον φόβο του δεν ξέρω τι είναι αυτό που πάμε να βρούμε εννοώντας την πανδημία γιατί εγώ ήμουν και στο J2US εκείνη την περίοδο», είπε αρχικά η Κρυσταλλία.

Στη συνέχεια η Κρυσταλλία πρόσθεσε: «Δεν μου έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά στο χώρο του τραγουδιού, μου έχει συμβεί σε άλλο χώρο. Μου έχει συμβεί να με εκφοβίσουν, να με απαξιώσουν, να μιλήσουν χυδαία, υποτιμητικά και σεξιστικά. Πολύ γνωστό όνομα και είναι και γυναίκα. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζουμε και αγαπάμε άπαντες. Έκανα ότι δεν το άκουσα. Απ’ ότι έχω μάθει μιλάει έτσι κι αλλού».