Κρούσματα κορονοϊού στην Eurovision 2021 – Οι αποστολές που δεν βρέθηκαν στην επίσημη τελετή έναρξης

Eurovision 2021

Eurovision 2021: Πραγματοποιήθηκε το Τιρκουάζ Χαλί, η εκδήλωση που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του διαγωνισμού αλλά δεν κατάφεραν όλες οι αποστολές να βρίσκονται εκεί,

Το Τιρκουάζ Χαλί λαμβάνει χώρα αυτήν την στιγμή και σηματοδοτεί την έναρξη του διαγωνιστικού μέρους της Eurovision 2021.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, και οι καλλιτέχνες από τις άλλες χώρες που λαμβάνουν μέρος στον Διαγωνισμό, εμφανίστηκαν στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώνεται στο Cruise Terminal στο λιμάνι του Ρότερνταμ και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και με τους Ολλανδούς παρουσιαστές της εκδήλωσης, που βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους λόγω κορονοϊού. Ωστόσο δεν βρίσκονταν στην λαμπερή εκδήλωση κι οι 39 αποστολές καθώς κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε τέσσερις αποστολές. Συγκεκριμένα οι αποστολές της Ισλανδίας και της Πολωνίας δεν έδωσαν το παρών, όπως και της Ρουμανίας και της Μάλτας, αφού για τις δύο τελευταίες υπήρξαν κρούσματα στο ξενοδοχείο που διαμένουν. Απεναντίας θα υποβληθούν προληπτικά σε test covid για παν ενδεχόμενο.

Βέβαι τόσο η Έλενα Τσαγκρινού όσο κι η Στεφαίια Λυμπερακάκη που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, χάρισαν δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις που τράβηξαν τα βλέμματα.

Με πληροφορίες από Infe Greece