Κριτής επιπλήττει την Μενούνος! Έξαλλοι οι άλλοι δύο!

Διπλός χορός για την Μαρία - Χαμηλή η βαθμολογία της - Απόψε η αποχώρηση δύο ζευγαριών

Ενθουσίασε την κριτική επιτροπή και το κοινό με την εμφάνισή της την προηγούμενη εβδομάδα η Μαρία Μενούνος, στο αμερικανικό Dancing With The Stars. Δε συνέβη ακριβώς το ίδιο όμως, χθες το βράδυ. Τα ζευγάρια έπρεπε στο όγδοο live να χορέψουν δύο φορές, διαφορετικούς χορούς. 

Η πρώτη εμφάνιση της Μαρίας Μενούνος ήταν ένα ρομαντικό βαλς το οποίο ενθουσίασε το κοινό και τους δύο από τους τρεις κριτές, Bruno Tonioli, Carrie An Inaba. Τα σχόλια τους ήταν διθυραμβικά! Ωστόσο, το κλίμα άλλαξε όταν έφτασε η ώρα να μιλήσει ο Len Goodman. Ο πρώην δάσκαλος χορού και ιδιοκτήτης δικής του σχολής στη Βρετανία, ύψωσε το δάχτυλο του στη Μαρία λέγοντας: «Με απογοήτευσες»! Οι άλλοι δύο κριτές και το κοινό δεν πίστευαν στ' αυτιά τους!

Αποτέλεσμα ήταν η Μαρία να συγκεντρώσει 28 βαθμούς από τον πρώτο χορό, μιας και οι βαθμοί που συγκέντρωσε ήταν 10 – 8 – 10.

Δείτε την εμφάνισή της και τα σχόλια των κριτών:

Ο δεύτερος χορός ωστόσο, ήταν αυτός που αφαίρεσε περισσότερους βαθμούς από την Μαρία Μενούνος. Η οριεντάλ σάμπα απέσπασε δύο εννιάρια και ένα εφτάρι από τον Len Goodman, ο οποίος πέταξε πάλι το δηλητηριάκι του λέγοντας: «Αν ήμουν στο Bollywood θα ήταν μια χαρά, αυτό δεν έχει καμία σχέση με σάμπα»! 

Δείτε τη δεύτερη εμφάνιση της Μαρίας:

Απόψε θα αποχωρήσουν δύο ζευγάρια από το show. Η βαθμολογία της Μενούνος από την κριτική επιτροπή διαμορφώθηκε ως εξής:

Αναμένουμε την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την Μαρία Μενούνος και την πορεία της στο Dancing With The Stars