Kristin Davis: Συζητάμε ανεπίσημα για νέα ταινία «Sex and the city»

Βίντεο: Οι τελευταίες δηλώσεις της ηθοποιού που παίζει την Charlotte στη θρυλική σειρά

Εκατομμύρια fan του σήριαλ σε ολόκληρο τον κόσμο, περιμένουν πώς και πώς να μάθουν αν θα γυριστεί νέα ταινία με τις τέσσερις ηρωίδες της σειράς και ποιο θα είναι το περιεχόμενό της.

Αυτό που ακούγεται το τελευταίο διάστημα στα πηγαδάκια του Hollywood είναι πως η νέα ταινία θα έχει να κάνει με το παρελθόν της παρέας. Θα αφηγείται δηλαδή, τη ζωή των τεσσάρων γυναικών από τα νεαρά τους χρόνια.

«Όλοι με ρωτούν για αυτό και πραγματικά δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτή η φήμη. Εγώ δεν ξέρω τίποτα» απαντάει η ηθοποιός Kristin Davis, αναφερόμενη στο σενάριο περί… εφηβικών χρόνων. 

Παραδέχεται ότι γίνονται ήδη ανεπίσημες κουβέντες για μια νέα ταινία «Sex and the city», η οποία όμως θα είναι συνέχεια των προηγούμενων και σε καμία περίπτωση, δε θα είναι… αναδρομή στο παρελθόν.

Η ηθοποιός συμπληρώνει:
«Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε τυχερές που το κάνουμε τόσα χρόνια. Όλες θα θέλαμε να γυριστεί νέα ταινία. Θα δούμε τι θα γίνει…Κάθε φορά που λέμε ότι τελείωσε, δεν τελειώνει. Οπότε θα δούμε. Ανεπίσημα το έχουμε συζητήσει αλλά ακόμα δεν υπάρχει ούτε πρόταση, ούτε σενάριο».

Δείτε τις δηλώσεις της: