Κράξιμο στην Ελένη για τον Αργιανίδη του Survivor!

Αργιανίδης

Ο Πάνος Αργιανίδης έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις μετά τη χθεσινοβραδινή του ψήφο στο Survivor!

Η απόφαση στρατηγικής να βγάλει προτεινόμενο έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας των «Μαχητών» έχει προκαλέσει πολλά σχόλια για τον Survivor Πάνο Αργιανίδη. Ο παίκτης κερδίζοντας την ατομική ασυλία έβγαλε στους υποψήφιους για αποχώρηση τον Κώστα Αναγνωστόπουλο…

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση! Οι ψήφοι που προκάλεσαν αντιδράσεις!

[dfp_ads id=236982]

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μάλιστα του έχει βγάλει και το ψευδώνυμο …νυφίτσα!

«Χθες λοιπόν Ελένη στους «Μαχητές» έγινε η επιτομή της στρατηγικής. Έβγαλαν υποψήφιο, ένας έβγαλε, η νυφίτσα που τον λέω εγώ, έβγαλε υποψήφιο τον μισθοφόρο τον Κώστα, τον πιο δυνατό παίκτη. Ο Πάνος, ο μάνατζερ ράγκμπι… έχουμε ράγκμπι στην Ελλάδα; Πες στα ίσα «είναι δυνατός, θέλω να τον βγάλω». Άκου τι είπε Ελένη… «επειδή τα κορίτσια στην ομάδα μας είναι πολύ δυνατά, πιο δυνατά από τα διάσημα κορίτσια, πιο δυνατά από τα διάσημα κορίτσια, θα προτιμήσω να κρατήσω τα διάσημα κορίτσια. Πες μου τώρα τι σκεπτικό» διαμαρτυρήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη συμπλήρωσε:

«Πες ρε παιδί μου… «είσαι ο πολύ δυνατός παίκτης και αυτή τη στιγμή αισθάνομαι απειλή». Έχει μια στρατηγική, τον παρακολουθώ. Μου βγάζει μια στρατηγική πολύ περίεργη.»