Κρατερός Κατσούλης: «Οι άνθρωποι που μας ξέρουν χρόνια είχαν καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει»

Κρατερός Κατσούλης

«Ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά μας, είναι προσωπικά μας. Το πώς θα τα λύσουμε και τι θα κάνουμε, είναι δικό μας θέμα», είπε ο Κρατερός Κατσούλης

Στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου.

«Θα έφευγα έτσι κι αλλιώς από τους Κου Κου. Το είχα πει αυτό το πράγμα, ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Όταν πια ήρθε η επιβεβαίωση ότι ξεκινάει η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, ήταν για μένα πάρα πολύ σημαντικό να μπορώ να είμαι μέρος αυτής της ταινίας.

Τον τελευταίο καιρό, από τότε που ανακοινώσαμε την απόφασή μας, έχουν προκύψει διάφορα δημοσιεύματα που λένε για φοβερούς τσακωμούς, για φοβερές εντάσεις. Ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά μας, είναι προσωπικά μας. Το πώς θα τα λύσουμε και τι θα κάνουμε, είναι δικό μας θέμα», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο Κρατερός Κατσούλης πρόσθεσε επίσης: «Οι άνθρωποι που μας ξέρουν χρόνια είχαν καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει, ότι δεν ήμασταν όπως ήμασταν. Αλλά αυτό έχει να κάνει με την προσωπική μας ζωή και δεν υπήρχε λόγος να αφορά κανέναν άλλον. Η σχέση μας είναι μια χαρά. Είναι όπως είχαμε πει και στα παιδιά μας, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Και αυτό συνέβη».