Κρατερός Κατσούλης: Ο ρόλος του κριτή, η Ζέτα και οι φήμες για το Πρωινό mou

Ο ηθοποιός απάντησε για όλα...

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή «Τα λέμε…» για τον ρόλο του κριτή στο J2US, αλλά και την συμμετοχή του στο YFSF, για την Ζέτα Μακρυπούλια και διέψευσε για ακόμα μια φορά τις φήμες που τον ήθελαν στο Πρωινό mou με ή χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου. 

Για τον ρόλο του κριτή: «Δε νομίζω ότι είναι κάτι ευκολότερο από τα δύο γιατί το καθένα έχει τις δικές του δυσκολίες. Νομίζω πως αυτό που πάει σε εμένα πιο πολύ ήταν να είμαι από την πλευρά των παικτών. Εγώ αγχωνόμουν πάρα πολύ ως κριτής γιατί δεν είναι ευχάριστο, δεν είναι πολύ ωραίο, αν θέλεις, να κρίνεις. Βέβαια είναι μια δουλειά, που αν ποτέ την κάνεις, την κάνεις καλοπροαίρετα και με χιούμορ, με αυτή την προϋπόθεση από την πλευρά μου, αλλά αισθανόμουν πιο άνετα αν θέλεις και ίσως η δουλειά που έχω πειλέξει να κάνω, κρίνεσαι κάθε μέρα πάνω στη σκηνή από τους θεατές οπότε είμαι πιο συνηθισμένος.

Για την πρώτη βραδιά που κάθησε στην κριτική επιτροπή και την υψηλή βαθμολογία: Ήταν εξαιρετικό live. Την ημέρα που πήγα, ήταν όλα και τραγούδια και οι καλλιτέχνες εξαιρετικοί και μετά στο επόμενο live που έβαλα χαμηλούς βαθμούς μου είπαν ότι έπαψα να είμαι θετικός.

Για τη Ζέτα: «Εγώ την Ζέτα την ξέρω πολλά χρόνια και την ξέρω πολύ πριν από όλα αυτά τα shows που έχει παρουσιάσει με επιτυχία. Εντάξει, το οτι είανι πολύ όμορφη το ξέρουμε όλοι. Ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ και αυτή τη φορά αυτό που είχα πει πριν πάω, που δεν ήξερα ότι θα πάω, ήταν οτι την έβλεπα πιο άνετη και πιο ήρεμη και πιο κοντά σε αυτό που εγώ ξέρω από ποτέ.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

//www.youtube.com/embed/9cT0DJBDoQ8