Στην κάμερα του Buongiorno μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης για την πορεία της εκπομπής «Νωρίς – Νωρίς» στην ΕΡΤ, στην οποία συμπαρουσιάζει με τη Μαρία Ηλιάκη.
Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, τονίζοντας ωστόσο πως η πρόθεση της ομάδας είναι να συνεχίσει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Είναι μία εκπομπή που την έχουμε αγαπήσει πριν ξεκινήσει και όσο περνάει ο καιρός την αγαπάμε περισσότερο. Τη φροντίζουμε με πολύ αγάπη και τρυφερότητα», ανέφερε αρχικά.
Σε ό,τι αφορά την επόμενη σεζόν, ξεκαθάρισε πως δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις: «Δεν έχουν γίνει ακόμα, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε. Το έχουμε δηλώσει κιόλας. Είναι κάτι που τώρα ξεκινήσαμε, θέλει τον χρόνο του. Έχουμε μία καταπληκτική ομάδα».
Παρά τα δημοσιεύματα για επαφές της ΕΡΤ με παρουσιαστές, ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε: «Με εμάς πάντως δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Αυτό θα το ήξερα».
Τέλος, για ενδεχόμενη αλλαγή ζώνης, κράτησε αποστάσεις: «Αυτό είναι θέμα του καναλιού. Αν προκύψει κάτι, τότε θα το δούμε. Η πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ