Κρατερός Κατσούλης και Δούκισσα Νομικού στο JOY

Στις 14:00 στον ΑΝΤ1.

Αυτό το Σάββατο στις 26 Δεκεμβρίου, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, η Δούκισσα συναντά τον Κρατερό Κατσούλη και συζητούν για τα πάντα. Από την εκπομπή του με την Κατερίνα Καραβάτου και τα όσα ακούστηκαν για το ενδεχόμενο αντικατάστασής τους, μέχρι την κρεβατομουρμούρα και τον επικείμενο ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Στη συνέχεια, στο πλατό της εκπομπής, υποδεχόμαστε τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία και μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, μας μιλά για τη φιλία της με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, και μοιράζεται μαζί μας αστείες στιγμές από τη μοναδική παρέα του Spata Live.

Μόνο στο «JOY», δύο φοιτήτριες του Fashion Workshop κατασκευάζουν μέσα σε 24 ώρες ένα φόρεμα για τη Δούκισσα, με τη βοήθεια του καθηγητή τους Στέλιου Κουδουνάρη, ενώ ο Πάνος Καλλίτσης μεταμορφώνει την Αναστασία Περράκη σε Marilyn!

Η Τζένη Θεωνά μας ξεναγεί στα καφέ των μουσείων, σε μια άκρως Χριστουγεννιάτικη βόλτα και η Άντα Λιβιτσάνου μας φτιάχνει τα αγαπημένα μπισκότα του Αϊ Βασίλη για να μαγέψουμε τους καλεσμένους μας στο γιορτινό τραπέζι!