Κρατερός Κατσούλης: Η αντίδραση του στα πλάνα από το παρελθόν τη βραδιά που άναψε η σπίθα με την Κατερίνα Καραβάτου!

Κρατερός Κατσούλης

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε με αποδείξεις για το πως ξεκίνησε αυτός ο έρωτας...

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης γνωρίστηκαν σε ένα event του Alpha αλλά ήρθαν κοντά αρκετά χρόνια αργότερα, αφού τότε και οι δυο βρίσκονταν σε άλλη σχέση. Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου η Ναταλία Γερμανού είχε μια μικρή έκπληξη για τον Κρατερό Κατσούλη. Λίγα πλάνα από το εορταστικό πρόγραμμα του Alpha που όπως υποστηρίζει η Ναταλία Γερμανού ήταν μάλλον η βραδιά που άναψε η σπίθα, αφού κατά κοινή ομολογία όσων βρίσκονταν εκεί σε εκείνο το πρόγραμμα, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης φλέρταραν αδιάκοπα.

«Ήταν η βραδιά που που σας χάναμε που σας βρίσκαμε, όλο πίτσι πίτσι στα break. Η βραδιά που βρεθήκανε κοντά», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού δείχνοντας τα πλάνα στον ηθοποιό και παρουσιαστή που έκανε τον ανήξερο: «Δεν καταλαβαίνω τι λες. Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι»

«Η Κατερίνα και ο Κρατερός γνωρίζονταν. Εκείνο το βράδυ όμως άναψε σπίθα. Φλέρταραν το βράδυ εκείνο έντονα», ανέφερε η παρουσιάστρια που πρόσθεσε πως μια εβδομάδα μετά βγήκαν ραντεβού!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!