Κρατάς Μυστικό; Ποια ηθοποιός παίρνει τη θέση που άφησε η Μαρία Καβογιάννη;

Μαρία Καβογιάννη

Η ηθοποιός αποχώρησε μετά το πρώτο γύρισμα. Ποια θα την αντικαταστήσει;

H Μαρία Καβογιάννη φεύγει από τη νέα σειρά του Alpha, Κρατάς Μυστικό και όπως όλα δείχνουν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι αυτή που θα πάρει τη θέση της. Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Εδώ και λίγες εβδομάδες είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά Κρατάς Μυστικό, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου (Παρά Πέντε, Είσαι το ταίρι μου). Μία από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς θα ήταν και η Μαρία Καβογιάννη. Αυτό, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί.

Η Μαρία Καβογιάννη είπε στην παραγωγή πως δεν θα συνεχίσει λόγω φόρτου εργασίας, καθώς έχει δεχτεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση από τον σκηνοθέτη Θωμά Μοσχόπουλο προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση Top Girls. Και κάπως έτσι έληξε πρόωρα αυτή η συνεργασία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου Στη φωλιά των Κου Κου, βρέθηκε μάλλον η αντικαταστάτριά της. Παρότι δεν έχουν παρθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις, ο Alpha θέλει πάρα πολύ την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Πιστεύουν ότι της ταιριάζει πάρα πολύ ο ρόλος, ενώ όλοι περιμένουν να ξαναδούν τη δημοφιλή ηθοποιό στην τηλεόραση, μετά από πολύ καιρό.

Έξαλλη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την αναφορά της Καραβάτου στον αέρα των Κου Κου!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν Στη φωλιά των Κου Κου:

Η Μαρία Καβογιάννη αποκαλύπτει για το Ντόλτσε Βίτα