Κούλλης Νικολάου: «Έχουμε δώσει τα χέρια με τον Alpha για τα…»

Κούλλης Νικολάου

"Υπάρχει και το σενάριο της Βανάς Δημητρίου οι «8 Λέξεις» που δεν ξέρουμε τι προορισμό θα έχει!"

Λεπτομέρειες για το νέο σίριαλ που ετοιμάζει αποκάλυψε στη Φωλιά των Κου Κου, ο Κούλλης Νικολάου. Ο ηθοποιός και παραγωγός απάντησε και για τις φήμες ανάμεσα στην αδελφική του σχέση με τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Το συναίσθημα λειτουργεί πάντα και ίσως να είναι και το μότο μας! Έχουμε δώσει τα χέρια με τον Alpha Κύπρου και Ελλάδας για τα «Αστέρια στην άμμο». Υπάρχει και το σενάριο της Βανάς Δημητρίου οι «8 Λέξεις» που δεν ξέρουμε τι προορισμό θα έχει!

Δεν είμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις για τις «8 Λέξεις». Αυτή τη στιγμή το δημιουργούμε και σιγά – σιγά θα δούμε! Είναι αστείο να νομίζει κάποιος ότι εγώ και ο Ανδρέας μπορούμε να τσακωθούμε! Το να διαφωνούμε με τον Αντρέα είναι σε ημερησία διάταξη, αλλά δεν τσακώνεσαι με αδερφό, ο οποίος δεν είναι εξ αίματος αδερφό σου, αλλά έχεις επιλέξει να είναι αιώνιος αδερφό σου!

Στις «8 Λέξεις» θα μπουν νέα πρόσωπα που είναι ηθοποιοί με ήθος και ερμηνευτικό ταλέντο που θα συναρπάζουν. Στις «8 Λέξεις» θα παίζουν η Δανάη Παππά, Ο Στέφανος Μιχαήλ, εγώ και ο Ανδρέας. Ελπίζουμε να μην μας έχει βαρεθεί ο κόσμος! Έχουμε δώσει επιλογή στους συναδέλφους να διαλέγουν το θέατρο ή το σίριαλ. Το σίριαλ απαιτεί 12ωρα γυρίσματα, δεν είναι λογικό να κανείς και θέατρο. Εμείς λέμε στους συνεργάτες τις συνθήκες και εκείνοι επιλεγούν!»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!