Κούλλης Νικολάου: Απαντά για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Καινούργιου για τις “8 λέξεις”…

Κούλλης Νικολάου

«Από εκεί και πέρα κακεντρέχειες, ανταγωνιστικές λογικές το να λεν διάφορα και να κτυπάνε συνεχώς τον Γεωργίου…»

Ο Κούλλης Νικολάου ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” που προβάλλεται στον Alpha Κύπρου. «Να απολογηθώ που δεν ήμουν στην ώρα μου. Ήμουν στο γύρισμα γι’ αυτό είμαι ντυμένος ως κύριος Μιλτιάδης Μαρόγλου», είπε αρχικά ο Κούλλης Νικολάου.

Στη συνέχεια, η Χριστιάνα Αριστοτέλους τον ρώτησε για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σχετικά με την τηλεθέαση της σειράς “8 λέξεις”.

«Οι 8 Λέξεις είναι μια μεγάλη παραγωγή. Είναι μια σειρά η οποία θεωρούμε ότι έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Οι προσδοκίες μας είναι ακριβώς αυτές που υφίστανται. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερα τίποτα περισσότερο. Φέτος είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική σεζόν ανταγωνισμού. Είμαστε ανοδικά μέρα με τη μέρα και κερδίζουμε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Από εκεί και πέρα κακεντρέχειες, ανταγωνιστικές λογικές το να λεν διάφορα και να κτυπάνε συνεχώς τον Γεωργίου, αλλά επειδή με ρωτάς και επειδή με ρωτάς βγήκα και στο Facebook και το έγραψα. Τα «Αστέρια στην Άμμο» και οι «8 Λέξεις» θριαμβεύουν στις καρδιές των τηλεθεατών μας. Είμαστε πολύ περήφανοι…», είπε για τις 8 λέξεις.

Πηγή: alphanewslive