Κούλλης Νικολάου για Ανδρέα Γεωργίου: «Όσο κι αν κρύβεται, έχει μια τρέλα για τα νούμερα τηλεθέασης»

Κούλλης Νικολάου

Ο Κούλλης Νικολάου μιλά για τη Γη της Ελιάς, τα νούμερα τηλεθεάσης αλλά και τη νέα σειρά που ετοιμάζουν στο Mega με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Καλεσμένος στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κούλλης Νικολάου.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς», μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στη συνέχεια, ενώ επιβεβαίωσε την πληροφορία πως η δημοφιλής σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Δεν γράφω το σενάριο, η Βάνα το γράφει, εγώ ακολουθώ. Δεν διεκδικώ ποτέ να ξέρω σε μεγάλο βάθος που θα φτάσει ο ρόλος, γιατί μου αρέσει η έκπληξη, να παίρνω τα κείμενα ως ηθοποιός και να το «χτίζω». Νιώθω ότι είναι συνεπής στο να μην αλλάζει. Δύσκολα αλλάζουν οι άνθρωποι» δηλώνει αρχικά ο Κούλλης Νικολάου.

«Είμαι 52 χρονών και έχω βιώσει απώλειες αλλά είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και ότι το πάθημα δεν γίνεται μάθημα, τουλάχιστον όχι σε αυτή τη ζωή. Μπορεί να χρειάζονται πολλές ζωές» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Θα μάθει ο τηλεοπτικός «Δημοσθένης» την αλήθεια για την πατρότητα της κόρης του; Ο Κούλλης Νικολάου αναφέρει: «Δεν μπορώ να σου πω σε ποιο επεισόδιο θα γίνει αλλά θα είναι σύντομα».

«Επιδιώκουμε και προσδοκούμε την επιτυχία, να βλέπει ο κόσμος τη δουλειά μας. Δίνουμε πολλή ψυχή, δίνουμε αγώνα. Αγωνιούμε για τα νούμερα τηλεθέασης. Ο Ανδρέας δεν ομολογεί ότι έχει τόσο πάθος με τα νούμερα αλλά όσο κι αν κρύβεται τα θέλει τα νουμεράκια» σημειώνει ο Κούλλης Νικολάου για την επιτυχία της σειράς.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου στο Mega για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο τίτλος της οποίας έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό (Famagusta). Ο Κούλλης Νικολάου επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στη σειρά, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για αυτήν.