Κούγιας: «Η γυναίκα πρέπει να είναι στο σπίτι»! – Σπανού: «Η γυναίκα του ας κάθεται σπίτι»!

"Όταν κάποιος αφήνει υπονοούμενο ότι είσαι αδερφή και έχεις μεγαλώσει στην Πετρούπολη, όταν τον βρεις θα τον σκοτώσεις"!

Στην εκπομπή Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλο βρέθηκε ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας. Από τα σημεία της κουβέντας τους, αυτό που έκανε μεγαλύτερη αίσθηση ήταν η αναφορά του Αλέξη Κούγια στη θέση που θα πρέπει να έχει η γυναίκα στην οικογένεια.

«Λείπει η οικογένεια η πραγματική. Η γυναίκα πρέπει να είναι στο σπίτι να μεγαλώνει τα παιδιά. Να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο παιδί της και τον άντρα της…», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις τους αυτές σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως σήμερα στο Πρωινό mou, με την Ελισάβετ Σπανού να εκφράζει εντελώς αντίθετη άποψη. «Αν έχει τη δυνατότητα να πληρώνει τη γυναίκα του να κάθεται στο σπίτι… η γυναίκα του ας κάθεται σπίτι! Ο κόσμος δουλεύει για βιοποριστικούς λόγους και οι δύο πια…», είπε η τραγουδίστρια.

«Θα μποσούσε να είναι και σεΐχης!», πρόσθεσε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας λίγο αργότερα.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στην διαμάχη που είχε στο παρελθόν με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο: »Όταν κάποιος αφήνει υπονοούμενο ότι είσαι αδερφή και έχεις μεγαλώσει στην Πετρούπολη, όταν τον βρεις θα τον σκοτώσεις»!

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/0zcM3pdWRkA

Διαβάστε ακόμα:

Στη φυλακή δημοσιογράφος για το εξώφυλλο της Espresso!Τι έγραψε στον Αλέξη Κούγια μέσα από το κρατητήριο;