Κωστόπουλος: Οι ηθοποιοί όταν βγαίνουν να κάνουν εκπομπή είναι η μεγαλύτερη βαρεμάρα του πλανήτη γη

Τι σχολίασε ο παρουσιαστής για τον Πέτρο Λαγούτη και τους ΠΕΔΕΣ;

«Εγω δε το είχα δει ποτε. Τον Λαγούτη τον ξέρω μόνο ότι είναι ηθοποιός. Ετσι όπως τον έκοψα είπε πως στους άλλους ότι και να τους δίναν θα τον πέρναν, εγώ δε μπορούσα να το πάρω. Δε σημαίνει ότι έχει δίκιο. Γιατί άμα είναι κάποια νέα παιδιά που τώρα βγαίνουν θα δεχτούν και τεταρτο ρόλο και τρίτο ρόλο» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πέτρου Λαγούτη γύρω από την εκπομπή ΠΕΔΕΣ, το περιεχόμενο της και το ρόλο του εκεί ως παρουσιαστής.

Συνεχίζοντας ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο σε όσους ηθοποιούς έχουν περάσει στο κομμάτι της παρουσίασης…

«Να πω κάτι άσχετο; Εγώ πιστεύω ότι οι ηθοποιοί για εκπομπές σαν αυτές που κάνουν , δεν κάνουν ούτε για πλάκα, διότι αυτοί τις ίδιες στιγμές έχουν παραστάσεις και θεάματα άλλα, με αποτέλεσμα όταν μιλάνε στην τηλεόραση να κάνουν το κουνέλι.

Να μην «ακουμπάνε» από εδώ, να μην «ακουμπάνε» από εκεί γιατί φοβούνται μη φανε ξύλο στο κεντρικό κομμάτι της δουλειάς τους. Με αποτέλεσμα να είναι ξεδοντιασμένοι. Άποψή μου. Το έχω δει εκατό φορές.

Ο μόνος ο οποίος, αλλά έγινε εκ των υστέρων, μπόρεσε να το κάνει αυτό, είναι ο Μουτσινάς. ¨ολοι οι άλλοι που τους έχω δει είναι να βαριέμαι τη ζωή μου που τους βλέπω. Μου αρέσουν στην τηλεόραση, μου αρέσουν στο θέατρο, αλλά όταν βγαίνουν να κάνουν εκπομπή ό,τι και να κάτσει είναι η μεγαλύτερη βαρεμάρα του πλανήτη γη.»

Δείτε τα όσα σχολίασε: