Κωστόπουλος: «Ο Ευαγγελάτος θα ξανακάνει τηλεόραση και σύντομα»

Σήμερα η τελευταία εκπομπή του δημοσιογράφου στον ΣΚΑΪ

Από τα πρώτα θέματα συζήτησης στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές σήμερα ήταν το τέλος της συνεργασίας του Νίκου Ευαγγελάτου με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, γεγονός που έγινε γνωστό χθες το απόγευμα. Ο δημοσιογράφος υπέβαλε την παραίτησή του η οποία και έγινε αποδεκτή, με τις δύο πλευρές να ευχαριστούν η μία την άλλη για την έως τώρα συνεργασία.

Διαβάστε την ανακοίνωση του δημοσιογράφου 

«Αν το Mega εμάς μας κόψει μία ώρα και το κάνει από τις 11 θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Εγώ να ξυπνάω αργότερα θέλω.», ξεκίνησε χαριτολογόντας την κουβέντα ο Πέτρος Κωστόπουλος και στη συνέχεια ανέφερε: «Με τον Ευαγγελάτο έχω κάνει ρεκόρ τηλεθέασης 52%, όταν με είχε καλέσει στο δελτίο που έκανε στον ΣΚΑΪ τη δεκαετία του ’90, τότε που είχαν κλείσει οι δρόμοι από τους αγρότες και είχα τσακωθεί στο παράθυρο με έναν εκπρόσωπό τους. Τότε ήμουν λίγο πιο ζωηρός». Ο παρουσιαστής του Πρωινό mou κατέληξε τονίζοντας: «Ο Ευαγγελάτος θα ξανακάνει τηλεόραση και σύντομα»

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Πάτρας που βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο Πρωινό mou, υπογράμμισε: «Ο Νίκος Ευαγγελάτος είχε βγάλει ένα τελείως διαφορετικό προφίλ τα τελευταία χρόνια και μου άρεσε. Ήταν πιο ώριμος, πιο κατασταλλαγμένος και αν λάβουμε υπόψιν μας αυτά για τις περικοπές, φαντάζομαι ότι ο άνθρωπος δούλευε αυτός και ένας ακόμα. Είναι άθλος να κάνεις τέτοια νούμερα». Ο Θανάσης Πάτρας δεν παρέλειψε να σημειώσει: «Να πούμε ότι ο Ευαγγελάτος έχει ένα πολύ επιτυχημένο ειδησεογραφικό site, το NewsIT». 

Όσο για αυτά που ακούγονται σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε ρητά: «Τα νούμερά του ήταν πάνω από το μέσο όρο του καναλιού».

Σήμερα το απόγευμα στις 6, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάσει την τελευταία του εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου.

Διαβάστε ακόμα:

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία ΣΚΑΪ με τον Ν. Ευαγγελάτο