Κωστής Σαββιδάκης: «Υπήρχαν ημέρες που δεν είχα λεφτά να πάρω τσιγάρα, δεν είχα να πάω να πιω έναν καφέ»

Κωστής Σαββιδάκης

"Έχω νιώσει πολλές φορές ότι έπιασα πάτο οικονομικά. Ζήτησα δανεικά από φίλους, συγγενείς", εξομολογείται ο ηθοποιός.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Κωστής Σαββιδάκης. Τον γνωστό ηθοποιό συνάντησε η ρεπόρτερ Μένια Κούκου, ρωτώντας τον για τον σάλο που έχει προκληθεί στους εκκλησιαστικούς κύκλος από το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ εξομολογείται τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ως άνεργος.

«Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Το μόνο που κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να διώχνουν τον κόσμο από την εκκλησία και δεν ξέρω κατά πόσο είναι τυχαίο. Δεν μπορεί να λέμε τέτοια πράγματα όταν βλέπουμε ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί από ετεροφυλόφιλα ζευγάρια», δηλώνει ο Κωστής Σαββιδάκης.

«Πρέπει να είναι ανοιχτές οι πόρτες και οι αγκαλιές (της Εκκλησίας), για να πάει όλος ο κόσμος. Δεν θα κρίνουμε ποιος είναι τι», τονίζει ο ηθοποιός που όπως έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν έχει στενή σχέση με τη θρησκεία.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολα να επιβιώνει ένας ηθοποιός, όπως και σε όλες σχεδόν τις δουλειές. Ειδικά όταν δουλεύεις τρεις μήνες στο θέατρο και κάθεσαι έξι», παραδέχεται ο Κωστής Σαββιδάκης σε άλλο σημείο των δηλώσεων.

«Έχω νιώσει πολλές φορές ότι έπιασα πάτο οικονομικά. Ζήτησα δανεικά από φίλους, συγγενείς. Νομίζω ότι όλοι το έχουν περάσει, τουλάχιστον στον δικό μου χώρο. Υπήρχαν ημέρες που δεν είχα λεφτά να πάρω τσιγάρα και ένα μεγάλο διάστημα που δεν είχα να πάω να πιω έναν καφέ», εξομολογείται στις δηλώσεις του ο Κωστής Σαββιδάκης στην κάμερα του Super Κατερίνα.