Κωστής Σαββιδάκης: Ο παπα-Γρηγόρης σε πολύ πικάντικες αποκαλύψεις

Κωστής Σαββιδάκης

Όσα εξομολογήθηκε ο Κωστής Σαββιδάκης στο After Dark.

Στο εξομολογητήριο του After Dark βρέθηκε ο Κωστής Σαββιδάκης, τη νύχτα της Παρασκευής, όπου και συνάντησε τον Θέμη Γεωργαντά. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» παραδέχθηκε πως δεν θα μπορούσε να ζήσει δίχως να κάνει ξανά σεξ αλλά και αποκάλυψε τα μέρη που έχει έρθει σε ερωτική επαφή!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωστής Σαββιδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα προτιμούσα να μην ξαναφάω γλυκό από το να μην ξανακάνω σεξ! Ξεκάθαρο. Στα γλυκά έχω μεγάλη αδυναμία αλλά έχω περισσότερη στο σεξ. Συγχώρα με Θεέ μου»

«Για τελευταία φορά νομίζω πως είπα ψέματα… πριν λίγο! Όταν είπα ότι θα προτιμούσα το σεξ από το γλυκό» πρόδωσε, με χιούμορ, ο Κωστής Σαββιδάκης. «Νομίζω πως έχω πολύ καιρό να πω ψεματάκια».

«Για μένα δεν υπάρχει αμαρτία. Όλες συγχωρούνται και το λέω πολύ σοβαρά. Δεν υπάρχει αμαρτία. Δεν θα σκότωνα άνθρωπο, εντάξει αλλά όλα τα άλλα νομίζω πως μπορούμε να τα καλύψουμε και να τα δικαιολογήσουμε. Μπορούμε να κάνουμε θαύματα» συμπλήρωσε ο Κωστής Σαββιδάκης στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Όσον αφορά, τέλος, στην ερώτηση που δέχθηκε από τον Θέμη Γεωργαντά για το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ, ο Κωστής Σαββιδάκης ήταν σαφής. «Μες στη θάλασσα, έξω από την θάλασσα, πάνω σε καράβι, μέσα σε καράβι! Αυτά. Είμαι από νησί, έχω γεννηθεί στη Ρόδο, καταγωγή από την Κρήτη οπότε η αλμύρα μού πάει. Στο αεροπλάνο επίσης κάποια στιγμή κάτι είχε γίνει, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί αλλά ναι. Στο λεωφορείο όχι, στο τρένο όχι. Τρένο; Τρένο; Ευχαριστώ».