Κωστής Σαββιδάκης: «Μου έκαψαν τα πνευμόνια με το πολύ οξυγόνο που μου έβαλαν»

Κωστής Σαββιδάκης

"Χρειάζεται 8 μήνες για να επανέλθουν. Ενώ έπρεπε να μου βάλουν κανονικό οξυγόνο, μου έβαλαν το turbo" ανέφερε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Για τα προβλήματα στο σύστημα υγείας και την περιπέτεια υγείας του μίλησε ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Οι συνθήκες στα νοσοκομεία και το θέμα της υγείας συνεχίζουν να υπάρχουν. Αν δεν γίνει ριζική αλλαγή, δεν θα αλλάξουν τα πράγματα… Όσο ήμουν στο νοσοκομείο, το τραγικό ήταν ότι δεν υπήρχαν νοσηλευτές και φάρμακα. Τελείως αβοήθητος. Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι και λες ότι δουλεύω τόσα χρόνια, πληρώνω την συνεισφορά μου στο ΙΚΑ, τα ένσημά μου. Αυτά τα λεφτά γιατί τα παίρνετε; Που πάνε; Δεν δικαιούμαι μια ασπιρίνη, ένα χάπι; Έναν άνθρωπο να είναι εκεί για να με εξυπηρετήσει; Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει. Αυτό ήταν το μόνο που με πείραξε» δήλωσε ο Κωστής Σαββιδάκης.

«Μου έκαψαν τα πνευμόνια με το πολύ οξυγόνο που μου έβαλαν. Χρειάζεται 8 μήνες για να επανέλθουν. Ενώ έπρεπε να μου βάλουν κανονικό οξυγόνο, μου έβαλαν το turbo. Δεν φοβήθηκα με την υγεία μου, τσαντίστηκα με όσα γίνονται εκεί μέσα. Δεν γίνεται το 2022-2023 να δένουν τους ασθενείς γιατί έχουν σπασμούς και για να μην πέσουν από το κρεβάτι. Είναι τραγικό να ακούς 18 ημέρες τις φωνές των ανθρώπων να φωνάζουν βοήθεια» πρόσθεσε ο Κωστής Σαββιδάκης.