Κωστής Μαραβέγιας: «Το The Voice δεν έχει αυτή την αγριότητα…»

Voice

« Μέσα στην ελαφρότητα που έχει η τηλεόραση και το παιχνίδι από μόνο του, έχω...»

Με την μουσική για γνώμονα του ο Κωστής Μαραβέγιας φέτος μας συστήθηκε και τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή του στο The Voice όπου μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά κρατούν της καρέκλες των coaches, εκείνων δηλαδή που ανιχνεύουν τις καλύτερες φωνές με στόχο να τις καθοδηγήσουν σωστά μέσα στο talent show. Σε συνέντευξη του στο Φιλgood του Φιλελεύθερου, ο Κωστής Μαραβέγιας μιλά στον Πάνο Γιαννακόπουλο και αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρόλο του στο The Voice.

[dfp_ads id=236982]

Κάποιοι εντυπωσιάστηκαν με την παρουσία σου στο show… Δεν περίμεναν ότι θα είσαι κριτής σε κάτι τέτοιο… «Δεν με βλέπω ως κριτή, αλλά ως ανιχνευτή νέων ταλέντων. Θέλω να δω ξανά τον εαυτό μου στο ξεκίνημά του. Θέλω να νιώσω ξανά το σκίρτημα και το άγχος της αρχής. Καλώς η κακώς αυτά τα παιδιά δεν έρχονται σε οντισιόν. Έκανα μια οντισιόν για να βρω νέες φωνές για τις φετινές εμφανίσεις μου στο Passport. Θέλω να σου πω ότι είχα πολύ λίγα email για συμμετοχές. Μου έκανε εντύπωση. Στο «The Voice» ήρθαν χιλιάδες κόσμου. Με ενδιαφέρει να δω τα νέα παιδιά.»
Κρύβει αγριότητα ένα τέτοιο show σε επίπεδο έκθεσης; «Για να απαντήσω, το έψαξα πολύ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει αυτή την αγριότητα, ούτε για εμάς ούτε για τους συμμετέχοντες. Μου αρέσει που στην εποχή της εικόνας και της σκηνικής παρουσίας που ζούμε, δεν βλέπεις ποιος τραγουδάει. Έχω ζήσει ωραίες στιγμές εκεί. Μέσα στην ελαφρότητα που έχει η τηλεόραση και το παιχνίδι από μόνο του, έχω δει και έχω μάθει πράγματα.»