Κώστας Βενετσάνος: «Είδα με τα μάτια μου το καρούμπαλο που είχε ο Σπύρος Μπιμπίλας από τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Κώστας Βενετσάνος

"Βλέπω όπως βγαίνει από την καταπακτή ο Σπύρος Μπιμπίλας να τον χτυπάει στο κεφάλι ο Πέτρος Φιλιππίδης", αναφέρει ο Κώστας Βενετσάνος.

Στο Πρωινό μίλησε ο Κώστας Βενετσάνος και αρχικά είπε για την εκπομπή στην Υγειά μας: «Σε μια συνέντευξη με ρώτησαν «Γιατί δεν σε βλέπουμε στην εκπομπή Στην υγειά μας»; Μια εκπομπή που για 20 χρόνια έχουν περάσει και οι τελευταίοι των τελευταίων και οι πρώτοι των πρώτων, δεν είναι δυνατόν να μην έχει φιλοξενηθεί, να μην έχει μιλήσει, να μην έχει πει ένα τραγούδι, ο Κώστας Βενετσάνος. Αυτή είναι η πίκρα μου».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα, όταν έπαιζαν στην ίδια θεατρική παράσταση, ο Κώστας Βενετσάνος αναφέρει: «Εγώ το είδα με τα μάτια μου το καρούμπαλο. Πήγα στην παράσταση αυτή και το είδα με τα μάτια μου. Και βλέπω όπως βγαίνει από την καταπακτή ο Σπύρος Μπιμπίλας να τον χτυπάει στο κεφάλι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Το κάνεις για να γελάσει ο κόσμος; Είχα μάθει και άλλα πράγματα από το παρασκήνιο. Ξέραμε όλοι λίγο πολύ ότι ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής ήταν πλέον εξουσιαστής».