Κώστας Τσουρός: «Υπήρχαν καλεσμένοι που ζητούσαν να μην είμαι στη συνέντευξη»

Κώστας Τσουρός

"Δεν λέμε ονόματα, γιατί δεν θέλουμε να εκθέσουμε ανθρώπους αλλά συμβαίνει", σχολιάζει ο παρουσιαστής του MEGA.

Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής 8/10 ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες Τίποτα». Με αφορμή την πρόσφατη εξομολόγηση του Άρη Καβατζίκη στον αέρα του «Πάμε Δανάη», ο παρουσιαστής του MEGA μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές μία αντίστοιχη δική του ιστορία.

«Αυτό με τις συνεντεύξεις κι εμένα μου έχει συμβεί. Είναι κάτι που συνέβαινε πάρα πολύ συχνά. Σε εκπομπές που ήμουν δίπλα στον καναπέ στις συνεντεύξεις, υπήρχαν άνθρωποι που έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν: εάν είναι εκεί ο Τσουρός, δεν έρχομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

«Εγώ προσωπικό θέμα μαζί τους δεν είχα. Προφανώς είχαν αυτοί, γιατί δεν ήθελαν να έρθουν αντιμέτωποι με τις ερωτήσεις μου, που ήξεραν ότι μπορεί να τους στριμώξω», επισημαίνει ο παρουσιαστής.

«Το θέμα είναι τι κάνει η εκπομπή, αν στηρίζει τον άνθρωπο τον οποίο έχει. Στις δικές μου περιπτώσεις δεν το δέχθηκε αυτό η εκπομπή, βρέθηκαν άλλες λύσεις, όπως όταν η παρουσιάστρια βγήκε να κάνει έξω τη συνέντευξη και να μην έρθει ο καλεσμένος στο πλατό», συνέχισε ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν λέμε ονόματα, γιατί δεν θέλουμε να εκθέσουμε ανθρώπους αλλά συμβαίνει. Εμένα μου έχει συμβεί να έχουμε τηλεφωνική σύνδεση με άνθρωπο, ο οποίος είχε ζητήσει να μη μιλήσει κανείς από το πάνελ παρά μόνο η παρουσιάστρια», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Κώστας Τσουρός.