Κώστας Τσουρός: «Υπάρχουν εκπομπές με πολύ τοξικό κλίμα, αυτό ήθελα να το αποφύγω»

Κώστας Τσουρός

"Όλοι έχουμε βιώσει και τοξικότητα και τα "κακά παιδιά" του χώρου. Το καλό είναι εμείς να ξέρουμε ότι δεν δημιουργούμε τέτοια θέματα", σχολιάζει ο παρουσιαστής του MEGA.

Δηλώσεις στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και τη ρεπόρτερ Νόρα Καούρη έκανε ο Κώστας Τσουρός. Ο παρουσιαστής του MEGA, αμέσως μετά το τέλος της πρώτης του εκπομπής, μίλησε για την πρεμιέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τα συναισθήματα που του δημιούργησε το νέο επαγγελματικό του βήμα.

«Πέρασε τώρα, μια χαρά. Στην αρχή φάνηκε νομίζω ότι είχα πάρα πολύ άγχος αλλά σιγά-σιγά το βρήκα. Ήρθε η ώρα να επιτελέσω και τον ρόλο του παρουσιαστή. Πάντα έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, τώρα το κάνω και από αυτόν τον ρόλο», αναφέρει ο Κώστας Τσουρός, σημειώνοντας ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισής του με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Για τις εκατέρωθεν ευχές που αντάλλαξαν με τη Ναταλία Γερμανού, ο παρουσιαστής του MEGA απαντά: «Δεν τη θεωρώ καθόλου αντίπαλό μου. Προσπαθεί ο καθένας να κάνει το καλύτερο για την εκπομπή του. Με τη Ναταλία η σχέση μας δεν αλλάζει, πηγαίνουμε παράλληλα. Με αγχώνει περισσότερο να είναι αξιοπρεπές και καλό το αποτέλεσμα».

«Και η ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες κριτήριό μου ήταν να μην υπάρχει καθόλου τοξικότητα. Υπάρχουν εκπομπές που έχουν πολύ τοξικό κλίμα κι εγώ ήθελα να το αποφύγω αυτό. Όλοι έχουμε βιώσει και τοξικότητα και τα «κακά παιδιά» του χώρου. Το καλό είναι εμείς να ξέρουμε ότι δεν δημιουργούμε τέτοια θέματα», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Κώστας Τσουρός.