Κώστας Τσουρός: Το on air σχόλιο για την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια στις Ευρωεκλογές – «Μας δυσκολεύεις λίγο»

Κώστας Τσουρός

"Είσαι ένας άνθρωπος ικανός, έντιμος και έχεις ήθος, αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος".

Το δικό του σχόλιο για την επίσημη πια υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια στις ερχόμενες Ευρωεκλογές έκανε ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή του. Ο παρουσιαστής του MEGA, στην έναρξη του «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου (23/3), αναφέρθηκε στο όνομα της συνεργάτιδάς του, που θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε το κυβερνών κόμμα μέσα στην εβδομάδα.

«Θέλω πριν ξεκινήσουμε να πω κάτι, μιας και χθες ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για την Ευρωβουλή και μία από αυτές είναι και η Νόνη Δούνια… Θέλω να σου πω, Νόνη μου, ότι εγώ προσωπικά θεωρώ πως πρέπει να υπάρχουν στους υποψηφίους ονόματα όπως εσύ, ανεξαρτήτως κόμματος. Δεν μιλάω πολιτικά αυτή τη στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Τσουρός απευθυνόμενος στη συνεργάτιδά του.

«Είσαι ένας άνθρωπος ικανός, έντιμος και έχεις ήθος, αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες υποψηφιότητες σε όλα τα κόμματα, για να μπορούν να βοηθήσουν τη χώρα μας και την κατάσταση στην Ευρώπη, εκπροσωπώντας μας στο Ευρωκοινοβούλιο. Με το καλό, λοιπόν, Νόνη μου», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Με συγκινείς, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι πολύ τιμητικό για μένα να βρίσκομαι σε αυτό το ευρωψηφοδέλτιο και χαίρομαι για την επιλογή σου στο πρόσωπό μου φέτος. Ελπίζω να ήμουν αυτή που ήθελες να είμαι, θα συνεχίσω να είμαι κοντά σου», απάντησε η Νόνη Δούνια.

«Το θέλω πάρα πολύ και θα το προσπαθήσω και θα το πολεμήσω. Χαίρομαι που πιστεύεις αυτά τα πράγματα για μένα, με συγκινείς», τόνισε η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας.

«Η αλήθεια είναι ότι μας δυσκολεύεις λίγο εδώ στην εκπομπή, γιατί θα πρέπει να λείψεις από την εκπομπή για λίγο καιρό… δεν μπορώ να μην το πω. Αλλά επειδή ξέρω πόσο πολύ το θέλεις, χαίρομαι περισσότερο για αυτό», σχολίασε κλείνοντας το θέμα ο Κώστας Τσουρός.