Κώστας Τσουρός: «Ρωτήστε τη Ναταλία Γερμανού γιατί δεν ήρθε στα γενέθλιά μου, εγώ την κάλεσα»

Κώστας Τσουρός

«Κλείνω τα 42 και νομίζω ότι από τα 40 και μετά κάτι γίνεται και είναι καλύτερα τα πράγματα, σε σχέση με πριν», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Κώστας Τσουρός σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την εκπομπή του και τις ευθύνες που έχει η παρουσίαση, ενώ ρωτήθηκε και για την απουσία της Ναταλίας Γερμανού.

«Κλείνω τα 42 και νομίζω ότι από τα 40 και μετά κάτι γίνεται και είναι καλύτερα τα πράγματα, σε σχέση με πριν», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Για την εκπομπή του και τις ευθύνες της παρουσίασης, ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Α, ρε Ελεονώρα… Το λέω αυτό γιατί τώρα καταλαβαίνω ότι είναι διαφορετικές οι ευθύνες και πρέπει να είσαι λίγο διαφορετικός για να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου. Οπότε, επειδή είναι πολύ μεγαλύτερες οι ευθύνες, έχει πιο ενδιαφέρον και νομίζω ότι μου αρέσει».

Για τη Ναταλία Γερμανού που δεν έδωσε το παρών στο πάρτι, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Ρωτήστε την γιατί δεν ήρθε. Πάντως, την έχω καλέσει και εντάξει, είναι δικαιολογημένη, μου είπε ότι για κάποιο λόγο δεν μπορούσε εύκολα να έρθει».