Κώστας Τσουρός: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αν δεν σε συμπαθεί, είναι αυτό που είδαμε»

Κώστας Τσουρός

"Εγώ πάντα έτσι τον θυμάμαι τον Φώτη σε δηλώσεις που κάνει. Πάντα απαντούσε με τέτοιο στυλ και με τέτοιο τρόπο σε ό,τι ερώτηση και αν του γινόταν. Ο Φώτης πάντα όταν τον ρωτάνε απαντά όποτε θέλει, αν θέλει και με το ύφος που τον είδαμε" ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Τις λακωνικές δηλώσεις που παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στους δημοσιογράφους κατά την παρουσίαση της εκδήλωσης Best Reastaurant Awards σχολίασαν μέσα από το Mega Καλημέρα. O παρουσιαστής δεν φάνηκε πρόθυμος να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις και τα σχόλια ήταν ποικίλα.

«Αναρωτιέμαι αν ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι άνθρωπος της τηλεόρασης, κατανοεί ποιους έχει απέναντί του. Έχεις κ. Σεργουλόπουλε απέναντί σου συναδέλφους, που με αυτούς συνεργάζεσαι τόσα χρόνια. Για εμένα αυτό που είδα με έφερε σε πολύ αμήχανη θέση. Καθόμουν κι έλεγα δεν μπορεί. Θα βγει ο Φερεντίνος να κάνει φάρσα… Θα του έλεγα γιατί δεν απαντάτε και να μου εξηγήσει αν υπάρχει κάποιος λόγος που με παραπέμπετε συνέχεια στην εκπομπή σας; Που σας ρωτάμε πράγματα πολύ σοβαρά, τα οποία έχουν συζητηθεί σε όλη την Ευρώπη» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Γρηγορόπουλος.

«Δεν ξέραμε ότι έπρεπε να βλέπουμε την εκπομπή του Φώτη για να δούμε και για την Eurovision. Πραγματικά τι είναι αυτό το πράγμα; Δηλαδή το είπε στην εκπομπή και δεν μπορούσαμε να ρωτήσουμε; Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του» συμπλήρωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Μπερδεύομαι λίγο από την προσωπική άποψη που έχω από τον Φώτη, που είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, πολύ ευγενικός κι όποτε σε βλέπει θα χαρεί και θα τα πείτε. Μήπως λίγο αυτό το καρτελόσημο της ΕΡΤ πέφτει λίγο» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν καταλαβαίνω σε τι αντιδράτε. Έχετε δει τον Φώτη διαφορετικά; Εγώ πάντα έτσι τον θυμάμαι τον Φώτη σε δηλώσεις που κάνει. Πάντα απαντούσε με τέτοιο στυλ και με τέτοιο τρόπο σε ό,τι ερώτηση και αν του γινόταν. Ο Φώτης πάντα όταν τον ρωτάνε απαντά όποτε θέλει, αν θέλει και με το ύφος που τον είδαμε. Απαντά έτσι. Ποιο είναι το πρόβλημα; Θεωρώ ότι ο Φώτης είναι αυτά που λες, αν θέλει να σου απαντήσει και σε συμπαθεί. Αν δεν σε συμπαθεί και δεν θέλει να σου μιλήσει, είναι αυτό που είδαμε. Αυτό καταλαβαίνω» σημείωσε ο Κώστας Τσουρός.