Κώστας Τσουρός: «Να πούμε ότι το Happy Day είναι αντιγραφή της Πρωινής Μελέτης;»

Κώστας Τσουρός

«Το μοντέλο αυτών των εκπομπών υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Δεν γέννησε κανείς από την αρχή κάποια εκπομπή», λέει ο Κώστας Τσουρός.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε για τη φετινή χρονιά και το τοπίο στην τηλεόραση, ενώ απάντησε και για συγκεκριμένες δηλώσεις που έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Είμαστε δύο μήνες στον τηλεοπτικό αέρα και νομίζω ότι έχουν περάσει έξι μήνες. Φέτος είναι πιο σκληρή η χρονιά γιατί είναι και πάρα πολλές οι εκπομπές», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Σχετικά με κάποιες δηλώσεις που έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου για το “Mega καλημέρα”, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Είπε έτσι η Τίνα; Δεν το έχω δει, αλήθεια σου λέω. Το μοντέλο αυτών των εκπομπών υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Δεν γέννησε κανείς από την αρχή κάποια εκπομπή. Τι να πούμε τότε; Ότι το Happy Day είναι αντιγραφή της Πρωινής Μελέτης που έκανε η Ελεονώρα πριν;».

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια: «Καλό είναι να μην αγνοούμε τις κάμερες από τη στιγμή που όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι συγκεκριμένες κυρίες που κλήθηκαν από τον εισαγγελέα να μην πουν στις κάμερες έστω μια καλημέρα;».