Κώστας Τσουρός: «Η Μαρία Κορινθίου έχει δίκιο που είναι εκνευρισμένη μαζί μου…»

Μαρία Κορινθίου

Ο Κώστας Τσουρός δέχτηκε παράπονα από τη Μαρία Κορινθίου προ ημερών για τον καυστικό σχολιασμό που έκανε στη γυμνή φωτογράφιση της.

Ο Κώστας Τσουρός δέχτηκε παράπονα από τη Μαρία Κορινθίου προ ημερών για τον καυστικό σχολιασμό που έκανε στη γυμνή φωτογράφιση της. «Δεν το θεώρησα όμορφο, δεν το θεώρησα ευγενικό. Ήταν ειρωνικός! Η ειρωνεία και αυτοί οι μορφασμοί εμένα με υποβιβάζουν, με θίγουν»! ανέφερε συγκεκριμένα η Μαρία Κορινθίου στην Φαίη Σκορδά όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.

Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό, έψαχνε τον Τσουρό! «Είναι εδώ; Πού είναι»;

Η γυμνή φωτογράφιση της ηθοποιού στο Down Town ήταν εκείνη που είχε προκαλέσει τα σχόλια της παρέας του Πρωινού. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Τσουρός που βγήκε εκτός εαυτού…

Έξαλλοι στο Πρωινό με το γυμνό της Μαρίας Κορινθίου: «Είναι κουρ…α για να μην πάει στο Survivor, αλλά…»

Ο ίδιος εξηγεί τώρα στο Down Town και στον Πάνο Ζόγκα γιατί τον ενόχλησαν οι γυμνές της φωτογραφίες:

«Δεν είμαι καθόλου πουριτανός. Είμαι το ακριβώς αντίθετο από ψευδο – ηθικές και άλλες τέτοιες αηδίες. Είμαι ο πιο ανεκτικός άνθρωπος, τα δέχομαι όλα και τα κατανοώ όλα.Ένα θέμα έχω με τις μητέρες με ανήλικα παιδιά που φωτογραφίζονται γυμνές. Και με την Κολιδά,που είχατε κάνει εξώφυλλο με τα οπίσθια τούρλα, είχα πάλι ενοχληθεί. Ναι, το αναγνωρίζω ότι μπορεί να είναι δικό μου το πρόβλημα, αλλά δεν μπορώ να το λύσω.

Εντάξει, μπορεί να έχει δίκιο που είναι εκνευρισμένη μαζί μου η Μαρία Κορινθίου. Από την άλλη, είπαν ότι την είπα «κουρ..α». Δεν το είπα ποτέ. Τα λόγια της μετέφερα. Από τη στιγμή που κάποιος εκτίθεται, πρέπει να δεχτεί ότι θα ακούσει και σχόλια. Δεν μπορώ να μη λέω την άποψη μου. Για αυτό με έχουν στην εκπομπή.»