Κώστας Τσουρός κατά Σεφερλή: «Είναι κάτι που έγραψε τώρα που διώκονται δύο συνάδελφοί του για βιασμό»

Κώστας Τσουρός

«Τέτοιου είδους χιούμορ καλό είναι να μην ακούγεται», λέει ο Κώστας Τσουρός.

Για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί σχετικά με τις ατάκες του Μάρκου Σεφερλή στο νέο του σίριαλ μιλούσαν στον αέρα του «Mega Καλημέρα». Ο Κώστας Τσουρός τόνισε πως τέτοια αστεία δεν πρέπει να ακούγονται, ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι πρόσθεσε πως έχει ευθύνη και ο ΑΝΤ1.

«Μια ατάκα που άκουσα, για τους βιασμούς, που συμπεριλήφθηκε μέσα στο σίριαλ του Μάρκου Σεφερλή, θεωρώ ότι τη στιγμή που δύο συνάδελφοί του διώκονται για βιασμούς και βρίσκεται η ποινική διαδικασία στη δικαιοσύνη κατ’ εξέλιξη, θα μπορούσες να το αποφύγεις.

Είναι κάτι το οποίο έγραψε τώρα, δεν είναι κάτι που υπήρχε, που και να υπήρχε θα το έβγαζες. Συγκυριακά τώρα τέτοιου είδους αστεία και τέτοιου είδους χιούμορ καλό είναι να μην ακούγεται», είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Είναι ένα κακόγουστο χιούμορ αυτό. Είναι μισή ευθύνη του Μάρκου και μισή του καναλιού. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι γυναίκες φοβούνται να γυρνάνε στο σπίτι μόνες τους τα βράδια με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Θέλει λίγο προσοχή», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.