Κώστας Τσουρός κατά Open για Μακαλιά: «Είναι ανέντιμο αυτό το πράγμα»

Κώστας Τσουρός

«Η Μπέττυ, λέει, ότι δεν τους ενημερώνει για το τι πρόκειται να γίνει. Και είναι δύο πολύ στενοί συνεργάτες», λέει ο Κώστας Τσουρός.

Τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς στο «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη σχολίασε ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής χαρακτήρισε ανέντιμο το γεγονός ότι έχει φτάσει η τελευταία εκπομπή και ακόμα δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση στον ηθοποιό για τη νέα σεζόν.

«Έχω διαβάσει πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα, για εμένα δεν έχω διαβάσει κάτι, ούτε μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Οπότε, εγώ αύριο (σήμερα) ολοκληρώνω αυτόν τον κύκλο που λέγεται “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και πάω διακοπές. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να συνεχιστεί η εκπομπή και τη νέα σεζόν.

Οπότε, θεωρώ ότι για να μην έχει γίνει συζήτηση μέχρι τώρα, δεν θα γίνει. Για μένα ολοκληρώνεται λογικά εδώ ο κύκλος. Απ’ ότι καταλαβαίνω, η Μπέττυ δεν έχει πάρει ακόμα την τελική της απόφαση. Αλλά δεν ανοίγει τα χαρτιά της, δεν μας έχει πει κάτι, οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Εγώ εξεπλάγην, γιατί τα είπε ακριβώς όπως τα νιώθει και πολύ καλά έκανε. Απ’ ότι αντιλαμβάνομαι, ολοκληρώνουν σήμερα την εκπομπή και το κανάλι δεν του έχει κάνει ακόμα κάποια συζήτηση.

Όταν έχεις απέναντί σου έναν επαγγελματία, του οποίου κρίνεται η ζωή του και η δουλειά του και η καθημερινότητά του από αυτό –γιατί δεν είμαστε χομπίστες, ο Δημήτρης δεν το κάνει από χόμπι, το κάνει γιατί θέλει να ζήσει καλύτερα- το να έχεις φτάσει 30 Ιουνίου και το κανάλι να μην σου έχει αναφέρει καν το αν θα συνεχίσεις του χρόνου ή τις σκέψεις υπάρχουν, για μένα είναι ανέντιμο.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε απλά νούμερα και μηχανές. Η Μπέττυ, λέει, ότι δεν τους ενημερώνει για το τι πρόκειται να γίνει. Και είναι δύο πολύ στενοί συνεργάτες. Δεν μπορείς να πετάς τον άλλον έτσι. Μπορεί να μην τον πετάνει, δεν ξέρουμε τι γίνεται. Αλλά το ότι φτάνουμε στη μέρα που τελειώνει η εκπομπή και δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον Δημήτρη, κατά τα λεγόμενά του, είναι λίγο…».