Κώστας Τσουρός κατά Λατινοπούλου: «Γιατί ασχολούμαστε με αυτό το πράγμα;»

Κώστας Τσουρός

«Είναι προφανές ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου θέλει κάθε φορά να προκαλεί για να τη σχολιάζουμε», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Εκνευρισμένος ήταν σήμερα στον αέρα του Mega Καλημέρα ο Κώστας Τσουρός. Αιτία ήταν οι δηλώσεις που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά του Γιώργου Καπουτζίδη και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Παιδιά, γιατί ασχολούμαστε με αυτό το πράγμα; Πραγματικά, βγαίνω από τα ρούχα μου. Είναι προφανές ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου θέλει κάθε φορά να προκαλεί για να τη σχολιάζουμε. Δηλαδή, ασχολούμαστε με ένα πράγμα τέτοιο», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός τόνισε στη συνέχεια: «Ένας άνθρωπος όταν συγκρίνει ένα κακούργημα που είναι η παιδεραστία στη συγκεκριμένη περίπτωση με το σεξουαλικό προσδιορισμό ενός ανθρώπου, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δηλαδή, δεν μπορείς να πεις κάτι. Για ποιο λόγο το σχολιάζουμε τώρα αυτό το πράγμα;».

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε από την πλευρά της: «Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι το γεγονός ότι είπε για το πόσο θα υπάρχει πάτος στο πηγάδι των αιτημάτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Θεωρώ ότι είναι προσβλητικός όρος. Δεν μιλάμε ούτε για πηγάδι, ούτε για πάτο. Μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι για κάποιο λόγο όλα αυτά τα χρόνια έχουν μάθει να ζουν περιθωριοποιημένοι».