Κώστας Τσουρός: «Κάποιος επιλέγει να κάνει νούμερα με τον Μπέο, όλα είναι θέμα χειρισμού»

Κώστας Τσουρός

"Όλες οι εκπομπές νούμερα θέλουν να κάνουν, κακά τα ψέματα, μην κοροϊδεύομαστε μεταξύ μας" τόνισε ο Κώστας Τσουρός.

Τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου σχολίασε ο Κώστας Τσουρός με την τηλεοπτική του παρέα, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA. Μάλιστα, ο παρουσιαστής θέλησε να προχωρήσει σε μια τοποθέτηση – καρφί για τις εκπομπές που επιλέγουν να δίνουν βήμα σε τέτοιου είδους δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλοι όσοι δουλεύουμε στην τηλεόραση και κάνουμε εκπομπές, μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης. Δηλαδή το ότι ενδεχομένως κάποιο θέμα, που προβάλλουμε, ενδιαφέρει περισσότερο τους τηλεθεατές. Αυτό είναι το ένα κομμάτι, το άλλο είναι ότι κανείς άνθρωπος στην τηλεόραση που δουλεύει και παρουσιαστής δεν κάνει κάτι στην εκπομπή του χωρίς να αποσκοπεί σε νούμερα τηλεθέασης. Εκτός αν είναι σε ένα κανάλι, το οποίο δεν ενδιαφέρεται για τα νούμερα».

«Γενικά εγώ είμαι της άποψης ότι η τηλεόραση πρέπει να προβάλλει πρότυπα περισσότερο θετικά. Από κει και πέρα όμως, όπως είπα και πριν, είμαι της άποψης ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους διαφορές αλλά να μπορεί να τις αντιμετωπίζει. Όλα είναι θέμα χειρισμού για να μαθαίνει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται. Είδα που τον Αχιλλέα Μπέο και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και σε άλλες εκπομπές δεν ήταν ο ίδιος χειρισμός της κατάστασης. Έχει να κάνει με τον χειρισμό. Εάν βγάλεις τον Αχιλλέα Μπέο και αρχίσει να λέει ότι εγώ είπα αυτά αλλά δεν τρέχει τίποτα και ο παρουσιαστής κάθεται και τον ακούει… εκεί είναι θέμα».

«Αν όμως ο παρουσιαστής τον φέρει μπροστά στα λεγόμενα του, φυσικά και ο άλλος άνθρωπος έχει την άποψη του αλλά πρέπει να υπάρχει και ο αντίλογος» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Κώστας Τσουρός στην ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού. «Όλες οι εκπομπές νούμερα θέλουν να κάνουν, κακά τα ψέματα. Μην κοροϊδεύομαστε μεταξύ μας. Άλλος κάνει νούμερα με τον Μπέο, άλλος κάνει με ανθρώπους που φέρνει στο πάνελ και άλλος κάνει με ανθρώπους που είναι στην επικαιρότητα αυτή τη στιγμή. Επιλογή είναι πως θα κάνεις νούμερα. Κάποιος μπορεί να κάνει νούμερα με τον Μπέο και κάποιος με τον Τεντόγλου. Εξαρτάται και ποια πρότυπα θέλεις να προβάλεις».