Κώστας Τσουρός: Η πρώτη εμφάνιση στο MEGA πριν την πρεμιέρα στην πρωινή ζώνη

Κώστας Τσουρός

"Θέλουμε να χαρίσουμε γέλιο και να είμαστε μια παρέα με τους τηλεθεατές" τονίζει ο Κώστας Τσουρός.

Στον αέρα του MEGA Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε ο Κώστας Τσουρός το πρωινό του Σαββάτου. Δύο 24ωρα πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής με την Ελεονώρα Μελέτη.

Την προσεχή Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 07:50, η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» έχει πρεμιέρα και δημοσιογράφος επιστρέφει στην πρωινή ζώνη με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στο Μεγάλο Κανάλι.

Η εκπομπή θα περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο. Από την εκπομπή δεν θα λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια.

Βασικό ρόλο στην εκπομπή θα έχει ο Κώστας Τσούρος, ο οποίος μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την έναρξη της νέας εκπομπής  του Μεγάλου Καναλιού

«Από Δευτέρα θα λέμε καλημέρα με όλο τον κόσμο. Θα γίνουμε μια παρέα με τους τηλεθεατές. Και οι τέσσερις έχουμε τα δικά μας χαρακτηριστικά, οπότε ο κόσμος θα ταυτιστεί με κάποιον από εμάς και θα είναι μαζί μας να λέμε καλημέρα. Η εκπομπή θα είναι ψυχαγωγική, αλλά δεν θα λείπει η ενημέρωση. Θέλουμε να χαρίσουμε γέλιο και να είμαστε μια παρέα με τους τηλεθεατές».

«Το ΜEGA φέτος έχει τεράστιο και φανταστικό πρόγραμμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.