Κώστας Τσουρός: «Η πρόληψη σώζει όντως ζωές και σε σώζει από τα χειρότερα, το έζησα»

Κώστας Τσουρός

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα μίληε ο Κώστας Τσουρός.

Με αφορμή το κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν, ο Κώστας Τσουρός μίλησε στη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα και την κάμερα του Open Weekend όπου έκανε τον δικό του απολογισμό. Μέσα σε όλα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι από το MEGA Καλημέρα, το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και το προσωπικό θέμα υγείας που τον κράτησε για λίγο μακριά από την πρωινή ζώνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φεύγει η Φλορίντα από την εκπομπή δυστυχώς, ήταν προσωπική της επιλογή και φεύγει για προσωπικούς της λόγους. Όταν το μάθαμε, να σου πω την αλήθεια στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Το ξέρουμε καιρό οπότε μέχρι σήμερα το έχουμε χωνέψει και για αυτό την αποχαιρετήσαμε γεμάτοι χαρά. Ήμασταν πραγματικά μια ενωμένη και δεμένη ομάδα. Εγώ θα ευχηθώ στη Φλορίντα να καταφέρει αυτά που θέλει και που θα ταιριάζουν με το προσωπικό της πρόγραμμα και ευελπιστώ στη νέα συνεργάτιδα μας να είναι η ίδια συνεργασία όπως και με την Φλορίντα».

«Επειδή έχω συνεργαστεί μαζί με την Φαίη και συνεργάστηκα όταν είχε χωριστεί για πρώτη φορά με τον Γιώργο Λιάγκα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή παρουσιάστρια. Τότε που ήταν μόνη της και ήμασταν μαζί η Φαίη μού έμαθε πράγματα και νομίζω ότι τώρα το επόμενο της βήμα θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικό γιατί πάντα προσέχει τα βήματα που κάνει και νομίζω ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει και πάλι αυτό που της αξίζει στην ελληνική τηλεόραση».

«Είναι όλα καλά δόξα τω Θεώ, είναι κάτι το οποίο με έκανε να δώσω και ένα δημόσιο μήνυμα γιατί πραγματικά το αισθανόμουν. Το μήνυμα της πρόληψης γιατί πρέπει πραγματικά όλοι μας να κάνουμε εξετάσεις και να μην αφήνουμε τον εαυτό μας. Η πρόληψη σώζει όντως ζωές και σε σώζει και από τα χειρότερα. Επειδή το έζησα, κατάλαβα ότι επειδή έκανα τυχαία εξετάσεις για κάτι και βρέθηκε για κάτι, χρειάστηκε να κάνω μια επέμβαση και τώρα όλα καλά. Κάντε εξετάσεις πραγματικά, είναι το μόνο που μπορώ να συστήσω στον κόσμο γιατί το έζησα και θα μπορούσα να μην είχα κάνει και του χρόνου να μου έλεγαν κάτι πολύ δυσάρεστο. Το πρόλαβα, όλα καλά» συμπλήρωσε ακόμα ο Κώστας Τσουρός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.