Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορείς να λες σε έναν επαγγελματία άνθρακας ο θησαυρός»

Κώστας Τσουρός

"Το άνθρακας ο θησαυρός είναι πολύ βαριά έκφραση για έναν επαγγελματία" τόνισε ο Κώστας Τσουρός.

Θέση πήραν ο Κώστας Τσουρός και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το καυτό τηλεοπτικό θέμα των ημερών με τη συνέντευξη που έδωσε η Ναταλία Γερμανού και όσα είπε για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Πανόπουλο.

«Τυχαίνει και ξέρουν όλοι ότι έχω μία πολύ καλή σχέση με την Ναταλία, ήμασταν 3 χρόνια και γνωρίζω πράγματα, απλά δεν θα πω. Η Ναταλία δημιουργεί ούτως ή άλλως οικειότητα με τους συνεργάτες της και μπορούν ο ένας με τον άλλον να λένε τα προβλήματά τους. Εκτιμώ εγώ ότι όταν θα είπε στον Δημήτρη στο τέλος της σεζόν άνθρακας ο θησαυρός, δεν θα ήταν η πρώτη φορά. Μέσα στη σεζόν θα υπήρχαν διαφωνίες και θα του είπε βρες το καλύτερα. Το άνθρακας ο θησαυρός είναι πολύ βαριά έκφραση για έναν επαγγελματία. Δεν μπορείς να λες ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός. Μετά που είπε ότι δεν μου ταιριάζεις ή δεν κάνεις για αυτό που κάνουμε εδώ πέρα το καταλαβαίνω, αλλά ένας επαγγελματίας δεν μπορεί να είναι άνθρακας ποτέ γιατί ο Δημήτρης έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός. Βέβαια ήταν στο κομμάτι της ενημέρωσης» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

«Πιστεύω ότι λέγοντας αυτόν στον Δημήτρη, τον ταρακούνησε για να γίνει καλύτερος τις επόμενες σεζόν γιατί αν ήταν άνθρακας ο θησαυρός, θα έλεγε ότι δεν σε θέλω μαζί μου του χρόνου. Πολλές φορές χρειάζεται να ταρακουνήσουμε κάποιον για να αποδώσει. Αν τον ταρακουνήσεις, του χτυπήσεις το καμπανάκι και δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που θα έπρεπε να κάνει τότε υπάρχει πρόβλημα. Αν αυτός ο κάποιος γίνεται καλύτερος και καταλήγουν να είναι τρεις σεζόν μαζί, εγώ το βρίσκω λογικό. Τώρα γιατί το είπε δημόσια είναι ένα θέμα, αλλά της έκαναν μία συνέντευξη και τη ρώτησαν. Άλλες φορές λέμε ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται στην τηλεόραση και όταν τα λέμε οι ίδιοι πάλι μας ενοχλεί. Πολλές φορές η ειλικρίνεια παρεξηγείται και έχει κόστος και η αλήθεια πονάει.

Χιουμοριστικά να σας πω ότι στα πρώτα δύο Σαββατοκύριακα που δουλεύαμε με την Ναταλία, μου είπε ότι δεν ξέρεις να μοντάρεις. Μου είπε ότι δεν μου αρέσει ο τρόπος που μοντάρεις τις συνεντεύξεις. Τα βρήκαμε και πήγαμε τρία χρόνια» συνέχισε ο Κώστας Τσουρός.

«Θα πω κι εγώ για τη συνεργασία μου με την Ναταλία. Είχε συμβεί κάτι και είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση. Δεν έφταιγα σε τίποτα κι η κοπέλα με πήρε το βράδυ τηλέφωνο, μιλούσαμε πόση ώρα. Μου είπε ότι δεν φταις σε τίποτα, σου ζητώ συγγνώμη. Η Ναταλία ξέρει να αναγνωρίζει τα λάθη της» σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Είναι σκληρή, απαιτητική, αλλά δίνει χώρο σε αυτούς που το αξίζουν» σημείωσε ο παρουσιαστής.