Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού: «Απέναντι δεν πρόκειται να είμαστε ποτέ»

Κώστας Τσουρός

"Εννοείται ότι κάτι μου είπε η Ελεονώρα φεύγοντας, έτσι λες να αποχαιρετιστήκαμε; Δεν θα σας το πω εγώ. Άμα θέλει να το πει εκείνη, ας το πει", ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Δηλώσεις στην κάμερα του «Γεια Σου» έκανε ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος του MEGA μίλησε στον Ισίδωρο Φίκαρη για την αποχώρησή του από την ομάδα της Ελεονώρας Μελέτη αλλά και τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια για την επόμενη σεζόν.

«Αυτά τα δύο χρόνια στο πλευρό της Ελεονώρας ήταν πάρα πολύ ωραία. Εγώ γενικά προσαρμόζομαι στις δουλειές, επιλέγω να είμαι με ανθρώπους που μπορώ να συνεργαστώ», αναφέρει ο Κώστας Τσουρός, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει τίποτα για τη δική του εκπομπή που ετοιμάζει στο MEGA.

«Ούτως ή άλλως μέσα στη δουλειά έρχονται προκλήσεις, οποιονδήποτε ρόλο κι αν έχεις. Έτσι και φέτος αντιμετωπίζω μία πρόκληση που μου αρέσει πάρα πολύ», αρκέστηκε να πει ο δημοσιογράφος, τονίζοντας ότι το κανάλι θα κάνει τις απαραίτητες ανακοινώσεις συν τω χρόνω.

Όσον αφορά τις ευχές που του έδωσε η Ναταλία Γερμανού μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» και την τοποθέτησή του απέναντί της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο Κώστας Τσουρός απαντά:

«Απέναντι τηλεοπτικά μπορεί να είμαστε, εάν ισχύει αυτό το σενάριο που συζητάμε. Αλλά απέναντι γενικά εγώ και η Ναταλία δεν πρόκειται να είμαστε ποτέ».

Κλείνοντας, ο Κώστας Τσουρός άφησε ένα ερωτηματικό ως προς τη συμβουλή που του έδωσε φεύγοντας η Ελεονώρα Μελέτη, λέγοντας: «Θα ρωτήσετε την Ελεονώρα, δεν θα σας πω εγώ. Άμα θέλει να το πει, ας το πει. Εννοείται ότι κάτι μου είπε, έτσι λες να αποχαιρετιστήκαμε;».