Κώστας Τσουρός για Λιάγκα: «Όταν άκουσα τη δήλωση, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κατάλαβα ότι εννοούσε»

Κώστας Τσουρός

«Ίσως ο Γιώργος να ήθελε να κλείσει το θέμα ή εννοεί κάποιον άλλον που δεν πήγε το μυαλό μας», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κοκκολάκη έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Τσουρός. Ο παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Ναταλία Γερμανού, τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Είμαστε πλέον, σε καινούριο πλατό, είμαστε πολύ χαρούμενοι και θα έχουμε ένα ωραίο υπόλοιπο σεζόν. Δεν έχει αλλάξει κάτι που είμαι κεντρικός παρουσιαστής, την ίδια δουλειά κάνω που έκανα και πριν. Υπάρχουν άνθρωποι που κάναμε παρέα και με το που πήρα την εκπομπή δημιουργήθηκε απόσταση. Ειδικά φέτος στην τηλεόραση, υπάρχει μεγάλη ανθρωποφαγική διάθεση. Όλες οι εκπομπές ασχολούνται με το πώς περνάει ο παρουσιαστής», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Για τη Ναταλία Γερμανού, ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Κάθε Δευτέρα μιλάμε με την Ναταλία Γερμανού για τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν με διορθώνει η Ναταλία. Με συμβουλεύει για να γίνω καλύτερος. Με είχαν μπλέξει συνάδελφοι σε μία ιστορία στο παρελθόν που ειπώθηκαν ψέματα για να μου κάνουν κακό».

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε στη συνέχεια: «Πιστεύω πως τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα να παντρευτούν και υπό ορισμένες προϋποθέσεις να μπορούν να αποκτήσουν παιδί. Όταν κάποιος εκφράζει άποψη για τόσο σημαντικά ζητήματα, θα έπρεπε πρώτα να έχει γνώση. Θα έπρεπε να έχει μιλήσει με οικογένειες τέτοιες και να έχει γνώση. Αν κάποιος δεν έχει γνώση το να πετάει μία άποψη έτσι, και να προσπαθεί να καταδικάσει την ευτυχία κάποιων άλλων ανθρώπων, είναι λάθος».

Σε σχέση με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα πως οι δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για συναδέλφους του δεν αφορούσαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Και εγώ όταν άκουσα τη δήλωση, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κατάλαβα ότι εννοούσε. Ίσως ο Γιώργος να ήθελε να κλείσει το θέμα ή εννοεί κάποιον άλλον που δεν πήγε το μυαλό μας. Βεβαίως και θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο».