Κώστας Τσουρός για Καινούργιου – Μικρούτσικο: «Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της εκπομπής τους, δεν εκπλήσσομαι»

Κώστας Τσουρός

"Τους βγαίνει αυτό που θα έπρεπε να υπάρχει πίσω από την κάμερα και υπάρχει και μπροστά" σχολιάζει ο Κώστας Τσουρός.

Τους επαναλαμβανόμενους on air καβγάδες της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο σχολίασε ο Κώστας Τσουρός με την τηλεοπτική του παρέα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA. Μάλιστα, ο παρουσιαστής θέλησε να υπογραμμίσει πως αυτοί δεν είναι ασυνήθιστοι για την ροή του καθημερινού μαγκαζίνο του Alpha.

Ειδικότερα, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκατέρωθεν ήταν οι απειλές. Για το συγκεκριμένο απόσπασμα που είδα, η άποψη που έχω είναι ότι πραγματικά ξεφεύγουν λίγο τα όρια. Δηλαδή υπάρχει μια κατάσταση την οποία οποία έχουμε ξαναδεί πάρα πολλές φορές, όπου υπάρχει μια κόντρα και μια διαφωνία ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τα μέλη του πάνελ ή με την παρουσιάστρια και τα λοιπά».

«Αυτό ως ένα σημείο είναι λογικό και θεμιτό γιατί υπάρχει πολυφωνία, διαφορετικές απόψεις και μπορεί να γίνει διάλογος και αντίλογος Προφανώς. Αυτό το πράγμα όμως νιώθω ότι και από τις δυο πλευρές πια γίνεται, όχι για να γίνει, επειδή όμως τους βγαίνει. Δηλαδή βλέπω ότι τους βγαίνει και αυτό που θα έπρεπε να υπάρχει πίσω από την κάμερα υπάρχει και μπροστά».

«Και η Κατερίνα φαίνεται ότι απέναντι στον Ανδρέα είναι κάπως και ο Ανδρέας φαίνεται ότι απέναντι στην Κατερίνα είναι κάπως. Και οι δυο νομίζω ότι πρέπει να βάλουν ένα όριο» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Κώστας Τσουρός στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Μεγάλου Καναλιού. «Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της εκπομπής τους. Ούτως ή άλλως λύνουν στον αέρα τα θέματα τους και το έχουμε δει, δεν εκπλήσσομαι με αυτό. Απλά θεωρώ ότι τώρα ξέφυγε λίγο το πράγμα».