Κώστας Τσουρός για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ο Γρηγόρης είναι φίλος μου, το ότι δεν το λέει εκείνη δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει»

Κώστας Τσουρός

Ο παρουσιαστής "έδωσε" κατά λάθος στον αέρα το όνομα της νέας σχέσης της συνεργάτιδάς του.

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Κώστας Τσουρός. Ο παρουσιαστής του MEGA ρωτήθηκε για το νέο πλατό από το οποίο βγαίνει πλέον το «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ενώ απαντά και στην αποκάλυψη που έκανε άθελά του στον αέρα, αναφέροντας το όνομα της σχέσης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

«Το πρώτο μας Σαββατοκύριακο στο νέο πλατό πήγε πολύ καλά. Νομίζω ότι άρεσε αυτή η αλλαγή και στον κόσμο, γι’ αυτό είμαστε κι εμείς πολύ χαρούμενοι. Είναι ένα περιβάλλον που ευνοεί περισσότερο μία ψυχαγωγική εκπομπή», δηλώνει ο Κώστας Τσουρός.

«Γιατί να με… σκοτώσει η Ευρυδίκη; Είναι φίλος μου άλλωστε ο Γρηγόρης. Μιλούσαμε για έναν φίλο μας, τον Γρηγόρη. Το ότι δεν το λέει η ίδια δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει ή ότι έχει πρόβλημα η ίδια να λέγεται», απαντά ο παρουσιαστής σε σχετική ερώτηση.

«Ξεκουραστήκαμε τις γιορτές, ταξίδεψα στη Ρώμη. Συναντηθήκαμε και με την ομάδα της Ναταλίας Γερμανού εκεί. Με… κυνηγάει η Ναταλία! Εντάξει είμαστε απέναντι, ο καθένας επιλέγει ποιον θα δει αλλά μέχρι εκεί. Στο μεταξύ μας δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αντιπαλότητα», ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν νομίζω ότι έχω εδραιωθεί ως παρουσιαστής. Για να εδραιωθείς χρειάζεσαι χρόνο, εγώ είμαι ακόμα στην αρχή. Αυτή τη στιγμή κάνω το Σαββατοκύριακο και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω όσο καλύτερα μπορώ», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κώστας Τσουρός.