Κώστας Τσουρός για Ελεονώρα Μελέτη: «Μου λέει… δεν αισθάνομαι καλά, παθαίνω κρίσεις πανικού»

Κώστας Τσουρός

Η απίστευτη ιστορία που "πρόδωσε" ο Κώστας Τσουρός για ένα καλοκαίρι στη Σκιάθο!

Αυλαία έριξαν την Παρασκευή όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές του MEGA και όλοι οι συντελεστές κλήθηκαν να θυμηθούν στην «Ελένη» το πιο ξεχωριστό τους καλοκαίρι. Ανάμεσα σε άλλους, ο Κώστας Τσουρός, η Ανθή Βούλγαρη και η Δέσποινα Καμπούρη «πρόδωσαν» τις δικές τους αναμνήσεις!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός εξομολογήθηκε πως » πριν από πολλά πολλά χρόνια έρχεται η Ελεονώρα Μελέτη στη Σκιάθο. Πηγαίνουμε σε μια παραλία, έχει πάρα πολύ κόσμο σε αυτή την παραλία γιατί ήταν τότε ένα από τα πιο γνωστά beach bar του νησιού. Καθόμαστε και η Ελεονώρα μού λέει: «Δεν αισθάνομαι καλά, παθαίνω κρίσεις πανικού, θέλω να φύγουμε από αυτή την παραλία τώρα». Δεν υπήρχε όμως τρόπος διαφυγής, γιατί είχε πάρα πολύ κόσμο. Μας παίρνουν με φουσκωτό και μας πάνε σε διπλανή παραλία».

«Η διπλανή παραλία όμως που πήγαμε… ήταν παραλία γυμνιστών! Και εμείς, τι να κάναμε, μπήκαμε και εγώ και η Ελεονώρα στο κλίμα! Οπότε αυτή την ιστορία την έχω πάντα να την θυμάμαι γιατί είναι μια πολύ χαρακτηριστικά ιστορία από τα υπέροχα καλοκαίρια μου στη Σκιάθο».

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά το καλοκαίρι πριν γίνω για πρώτη φορά μαμά! Όλες μου οι φίλες, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ρούλα Σταματοπούλου, θα πηγαίναν τότε στη Σκιάθο. Για πότε ετοίμασα τη βαλίτσα μου, μπήκα στο πλοίο με τα κορίτσια, με μια κοιλιά τόση, να βαράνε στα beach bars οι μουσικές και τα… πριόνια και η κοιλιά μου να πηγαίνει έτσι… Γύρισα, πέρασα υπέροχα και πήγα κατευθείαν στο μαιευτήριο και γέννησα» τόνισε, με τη σειρά της, η Δέσποινα Καμπούρη.

«Δεν θα ξεχάσω ένα καλοκαίρι που πηγαίναμε στη Νάξο για τη γιορτή της πατάτας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όπου μέσα στο πλοίο πείνασα. Δεν είχε όμως πουθενά τοστ με μαύρο ψωμάκι που ήθελα και είχε ένας δίπλα μου. «Θα του το ζητήσω» λέω στον Δημήτρη, ο οποίος μου λέει «Ανθή, σε παρακαλώ, μην κάνεις τέτοιο πράγμα». Όχι, όμως, το ζήτησα, το παιδί μου έδωσε το τοστ, το φάγαμε και πραγματικά είναι μια στιγμή που την θυμάμαι και γελάω πάντα» ομολόγησε, τέλος, η Ανθή Βούλγαρη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.