Κώστας Τσουρός – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αντιπαράθεση στον αέρα του Mega και παρέμβαση Βασάλου στην εκπομπή

Κώστας Τσουρός

«Δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού ο Κωνσταντίνος Βασάλος κρίνει τους παρουσιαστές της τηλεόρασης», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τα όσα είπε για πρόσωπα της τηλεόρασης μίλησαν σήμερα στον αέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο Κώστας Τσουρός και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήρθαν σε μια μικρή αντιπαράθεση, καθώς ο πρώτος μιλούσε κατά του Κωνσταντίνου, ενώ η δεύτερη προσπαθούσε να τον υπερασπιστεί.

Τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή έκαναν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να στείλει μήνυμα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Δεν περιμένω από τον Βασάλο να μου πει για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Μου χτύπησε κάπως να ακούω τον Βασάλο να κρίνει τον Μικρούτσικο, τον Λιάγκα… Στην εκπομπή που βρίσκεται δεν σχολιάζει, ενώ στο Youtube βγαίνει και σχολιάζει. Υποτίθεται ότι είσαι στην εκπομπή για να σχολιάζεις.

Δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού ο Κωνσταντίνος Βασάλος κρίνει τους παρουσιαστές της τηλεόρασης. Να κρίνει κάποιος που έχει γνώση από την τηλεόραση. Κι εγώ ήμουν στο DWTS, αλλά δεν θα βγω να κρίνω τους χορευτές», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: «Δεν είμαι δικηγόρος του Κωνσταντίνου Βασάλου, αλλά μπορεί εκεί να νιώθει πιο άνετα. Είναι ένα άλλο περιεχόμενο εκεί που μπορεί να νιώθει πιο άνετα. Είναι χρόνια σε πάνελ εκπομπής».

Λίγο αργότερα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έστειλε μήνυμα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία το διάβασε στον αέρα: «Μου λέει ο Κωνσταντίνος, ρώτα τους αν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη».

Ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Φυσικά και έχει το δικαίωμα να έχει γνώμη, αλλά πολλές φορές για να έχεις γνώμη πρέπει να έχεις και γνώση. Αυτό είναι το θέμα».