Κώστας Τσουρός: «Εμένα με ενδιαφέρει πάντα τι λεφτά παίρνω εγώ, το τι παίρνει ο άλλος δεν με αφορά»

Κώστας Τσουρός

"Κάποιες εποχές στην τηλεόραση υπήρχαν πολύ μεγάλα συμβόλαια. Έπρεπε να διαπραγματευτούν τον δικό τους μισθό, όχι να συγκρίνουν το τι παίρνει ο άλλος", σχολιάζει ο παρουσιαστής.

Συζήτηση για τις αμοιβές των τηλεοπτικών προσώπων άνοιξαν το μεσημέρι της Κυριακής 26/11 ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες της εκπομπής του. Ο παρουσιαστής του MEGA, αμέσως μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων που έκανε ο Σπύρος Χαριτάτος για τα χρήματα που λάμβαναν με τον Γιώργο Καραμέρο στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» το 2009, έκανε το δικό του σχόλιο.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συγκρίνει κάποιος τον μισθό του με τον μισθό ενός άλλου. Μεγάλες αποκλίσεις πάντοτε υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν σε όλες τις δουλειές. Εμένα με ενδιαφέρει πάντα τι παίρνω εγώ, το τι παίρνει ο άλλος δεν με αφορά», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Μακάρι να παίρνει και ο άλλος, μακάρι να παίρνω κι εγώ, μακάρι να παίρνουμε και όλοι μας. Το ότι όμως κάποιος παίρνει ένα Χ ποσό κι εγώ δεν το παίρνω εμένα δεν με αφορά. Αν θέλω και θεωρώ ότι το αξίζω, θα το διαπραγματευτώ επειδή εγώ το αξίζω, όχι επειδή το παίρνει ο άλλος», επεξηγεί ο οικοδεσπότης του «Ακόμα δεν είδες Τίποτα».

«Να ξέρεις τι γίνεται στην αγορά αλλά να μην κάνεις σύγκριση», τονίζει ο Κώστας Τσουρός ως απάντηση στις δηλώσεις του Σπύρου Χαριτάτου.

«Πάντα υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις αμοιβές. Κι εγώ θυμάμαι ότι όταν δούλευα ως καινούργια ηθοποιός, οι αποκλίσεις του μισθού μου με εκείνους των πρωταγωνιστών ήταν τρελές αλλά είναι φυσικό», παρατηρεί από την πλευρά της η Νόνη Δούνια.

«Τα 4 χιλιάρικα που λέει ο Σπύρος ενδεχομένως για τη συγκεκριμένη περίπτωση, την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 εκείνη την περίοδο, να ήταν όντως λίγα λεφτά. Κάποιες εποχές στην τηλεόραση υπήρχαν πολύ μεγάλα συμβόλαια. Έπρεπε να διαπραγματευτούν τον δικό τους μισθό, όχι να συγκρίνουν το τι παίρνει ο άλλος», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Κώστας Τσουρός.